3. Skup pivskih majstora – degustacija domaćeg piva

U nedelju 6. jula, od 16h do 20h, KC Grad će ugostiti treći po redu skup pivskih Majstora, koji predstavlja jedinstvenu priliku da učestvujete u pivskoj revoluciji i probate vrhunska domaća piva.

Tog letnjeg dana, 25 momaka – kućnih pivara - izlaze na teren, samo za vas. Neke od njih će pratiti početnička sreća, dok drugi vec duže vremena kale svoj zanat. Dok će jedni otkriti umeća svog omiljenog hobija, drugi biraju svoj životni put.

Sigurno je samo jedno: svi će ponuditi najbolje što mogu, a mogu da naprave domaće pivo koje će nadmašiti sva vaša očekivanja. Osetite punoću slada, gorčinu i arome hmelja, miris nane ili hrastovine. Tog vrelog letnjeg dana dođite da uživamo u bašti KC Grada u domaćem nefiltriranom i nepasterizovanom pivu, bez veštačkih aroma.

Na programu je degustacija preko 30 vrsta piva, glasanje za najbolji American Pale Ale koje su spremali kućni pivari, odgovori na sva vaša pitanja o pivu i njegovoj pripremi, dobra muzika, odlična ekipa i specijalni gost: mini pivara The Black Turtle.

Cena ulaza je 500 dinara, ulaznice se mogu kupiti u lokalu Majstora Za Pivo – Žorža Klemansoa 18, Beograd ili na licu mesta u KC Gradu. Broj karata je ograničen!
Celokupna zarada od skupa biće uplaćena ugroženima od poplava.

Pogledajte još