Najpoznatiji porno glumac otkriva nam: Šta privlači, a šta odbija muškarce?

Ne spominjite drugog muškarca
“Ako primetim da se žena dopisuje sa drugim muškarcem dok je sa mnom ili ako vidim muški parfem u kupatilu to me zaista odbija. Ako išta muškarcima smeta to je pominjanje nekog drugog muškarca”, rekao je on.

Budite skromne
“Devojka koja je dobra u krevetu obično to ne ističe. Hvalisavost je kompenzacija za nedostatke. Povučene i skromne žene su mnogo više privlačnije muškarcima od nasrtljivih žena koje se trude da se istaknu”

Obratite pažnju na ono što muškarac voli
“Neki muškarci su pokorni i vole kada je žena dominantna, a neki ne. Obratite pažnju na ono što ga pali, na one stvari koje mu se sviđaju i na one koje mu se ne sviđaju. Voli da mu dirate bradavice? Ja ne, ali nekim muškarcima se to dopada”, kaže Ron.

Neka seks bude prirodan
“Ovo važi i za stvaran život i za moje filmove. Ne forsirajte komentare u krevetu tokom seksa i dišite prirodno. Ako žena tokom seksa forsira izraze lica to je očigledno. Zbog toga izgleda kao da se previše trudi da ostavi utisak. Možda ponekad žene tokom seksa imaju neobične izraze na lice, ali prirodne a to je muškarcima uzbudljivo zašto što tada znaju da žena uživa”

Entuzijazam
“Većina muškaraca će se složiti sa tim da ćemo se pre odlučiti za entuzijazam nego za privlačnost. Odabraćemo onu devojku koja je uzbudljiva pre nego onu koja izgleda prelepo svaki dan u nedelji. Muškarci prepoznaju kada neka žena radi nešto samo kako bi njima bilo prijatnije a to im nije uzbudljivo”

Izvor: B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.