IZNENAĐENJE: Ana i Jelena ne dolaze na Noletovu svadbu!

One se, dakle, neće pojaviti 10. jula na svadbi koju će Nole i njegova buduća supruga Jelena Ristić upriličiti na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Dok oni jedno drugome budu izgovarali sudbonosno „da“, Jelena i Ana će se baškariti na moru. Jankovićeva boravi u Dubaiju, dok Ana letuje na za javnost nepoznatoj lokaciji. Ovaj glamurozan događaj proći će bez prisustva naših dama iz belog sporta, a one će poželeti Noletu sve najbolje i čestitati mu venčanje onda kad ga budu videle na nekom od turnira.

Dolazi reprezentacija

Devojke nisu našle svoje mesto među 210 svatova, ali zato jesu momci, Noletove kolege iz Dejvis kup reprezentacije. Na Sveti Stefan će 9. jula sa ostalim zvanicama stići Nenad i Mina Zimonjić, Janko i Biljana Tipsarević, koji se već nalaze u Crnoj Gori na moru, Ilija Bozoljac i Andrijana Basarić, Viktor Troicki i njegova devojka Sofija Milošević. Dolaze i selektor Bogdan Obradović i Đokovićevi treneri Marjan Vajda i Boris Beker.

Ništa od svetskih zvezda

Kako Kurir saznaje, Nole nije želeo da pravi veliku svadbu, pa će venčanje, osim bez Jelene i Ane, proći i bez pripadnika svetskog džet-seta. Oni jesu njegovi poznanici, ali ne i bliski prijatelji, koji će isključivo, pored članova porodice i šire familije, biti deo ove za Novaka i Jelenu značajne ceremonije.

– Iako se pronela priča da će velike svetske face doći na venčanje, od toga nema ništa. Novak je skroman dečko koji nije hteo da od toga pravi gungulu. Samo će njegovi bliski prijatelji prisustvovati venčanju. Gosti stižu 9. jula, a svadba je sutradan. Tačno je da su mnogi očekivali Jelenu i Anu, ali one neće prisustvovati svadbi, što je mnoge iznenadilo – kaže naš izvor. Dosad se pričalo da na Crnogorsko primorje stižu Robert de Niro, Marija Šarapova, Endi Mari, ali, kako sada stvari stoje, od njihovog dolaska nema ništa.

Kurir