Otkriveno: Sa kojim muškarcem je Ceca otišla na Kipar

Ona nije otišla sama, već je povela najboljeg prijatelja - dizajnera Sašu Vidića. Najpopularnija pevačica na Balkanu i poznati modni kreator boraviće nekoliko dana u njenoj vili u Aja Napi, prelepom letovalištu, gde kuće poseduju najbogatiji ljudi sa Kipra.

Pravi odmor

Njih dvoje će to vreme iskoristiti da se što bolje odmore jer je iza njih naporan poslovni period, a brojne obaveze ih tek očekuju. S obzirom na to da su Cecina deca Veljko i Anastasija već veliki i da, kao i svi tinejdžeri, vole izlaske, oni su sa društvom otišli na Crnogorsko primorje i posle mnogo godina nisu sa mamom na Kipru.

Saša Cecin čest gost

- Vidić svake godine letuje na Kipru, pa tako i ove. Tamo pronalazi mir i uvek se dobro odmori. Ceca je dobar domaćin i trudi se da svaki njen gost bude zadovoljan. Njih dvoje su skoro nerazdvojni i imaju mnogo tema za razgovor.

Njena prostrana vila u dvorištu ima veliki bazen, pa se kupaju i sunčaju po ceo dan, a uveče vole da prošetaju. Posto Ceca ima potpuno poverenje u Sašu, on ima slobodu kao da je u svojoj kući - priča nas izvor i dodaje da je Saša za dva dana preplanuo kao rak.
Pozvali smo Cecu i Vidića da proverimo kako se provode, ali njihovi telefoni bili su nedostupni.

Pogledajte još