Nedeljni horoskop (ponedeljak 07.jul - nedelja 13. jul)

OVAN

Emotivno ste rastrojeni, da biste pokrenuli nešto novo na polju posla. Sačekajte bar dva dana kako biste pokrenuli nešto novo, neku novu ideju. Dobri poslovi su nekretnine, poslovi vezani za sve oblike komunikacija, saobraćaj. Saradnja sa Blizancima, dobra zarada. Emotivno ako ste u braku, deca su problem, posebno tinejdžeri. Potrebno je da više razgovarate sa njima, dajte savete. Ako ste slobodni onda upoznajete osobu koja je povezana sa uticajnim krugovima u društvu. Zdravlje je povezano sa potrebom za odmorom.

BIK

Euforični ste kada je posao u pitanju. Ova nedelja je veoma bitna i odlučujuća. Dobro sagledajte planove, ideje i šta ostavljate drugima. Retko se nađu sposobne osobe poput vas, ali isto tako možete upasti u lošu energiju saradnika koji su vrlo različiti po temperamentu, znanju i iskustvu. Sve su to faktori koji menjaju temelj poslovanja. Budite okrenuti intuiciji ili poučeni ličnim iskustvom. Ako vam posao kvari emotivni život onda se okrenite ljubavi i partneru. Slobodan Bik ima flert sa Ovnom ili Vagom. Zdravlje može biti osetljivo kroz krvni sistem.

BLIZANCI

Aktivni Blizanci nisu u prilici da čekaju da im se desi čudo. Zainteresovani ste za svaku vrstu posla koja donosi komunikaciju i dobro kretanje iz jednog mesta u drugo. Imate jaku intuiciju tokom početka nedelje koja će vas odvesti na pravi put i dozvoliti vam da se odlično snađete u poslu koji donosi dobru zaradu. Vi ste zaljubljive prirode pa će vam ova nedelja biti veoma dinamična na tom polju. Osoba iz znaka Škorpije i Strelca vam je bliska. Prijaće vam druženje i društvo ovih osoba koje su zanimljive i erotične. Oni Blizanci koji su u braku moraju da se aktiviraju i pokrenu. Previše su zatvoreni i razmišljaju o novcu. Zdravlje - Trenirajte više.

RAK

Vi želite da napredujete na svim nivoima. Posebno se ističete od sredine nedelje kada vam je energija jača i kada možete da privučete saradnike koji su dobri za vas i vaš napredak. Novac očekujte od jednog muškog Jarca ili žene Strelac. Možete ići na kraći put u grad koji je u vašem okruženju. Ako imate porodični biznis onda računajte na partnera koji je aktivan i vredan i sve može da uradi umesto vas. Vaš partnerski odnos se popravlja ako imate dobri interakciju. Oni koji su slobodni posebno muški Rak ima poznanstvo sa jednom egzotičnom Lavicom. Zdravlje je problem ako previše energije trošite na posao.

LAV

Početak nedelje je dobar za sve one koji su vezani za privatan posao. Ako budete dovoljno strpljivi i pažljivi možete imati posla previše i dobru zaradu. Ukoliko radite dve, tri stvari u isto vreme onda nećete uspeti u tome da svoj plan sprovedete na pravi put.. Oko vas su ljubomorni ljudi. Vi ste osoba koja isijava energiju i morate da sačuvate svoj brak i zajednicu u kojoj se nalazite. Oni Lavovi koji su slobodni imaju period pomalo dosadan ili neaktivan previše. To nije ništa neobično za ovo sazvežđe jer u tim danima Lav ,,spava,, i sprema se za dalju akciju. Zdravlje može biti vezano za bol u predelu grudne kosti.

DEVICA

Odlična nedelja. Vi možete puno da postignete ukoliko želite da se angažujete. Imate nedelju koju treba da iskoristite kroz poslove istraživanja. One Device koje imaju svoje radnje ili firme moraju da obrate pažnju na dugovanja i novac koji daju za određene projekte. Škorpija, Strelac ili Jarac su vaši dobri saradnici tokom nedelje. Ako želite da izađete iz neke velike kompanije, sačekajte i ne donosite brzoplete zaključke. Emotivno ste u periodu koji vam donosi avanturu. Obično maštate o vezi punoj ljubavi, a sa druge strane se upletete u tajnu ljubavnu vezu. Zdravstveno morate da jačate volju i sistem vrednosti. Imate česte depresije.

VAGA

Imate kreativnu snagu u sebi i to vam ne može niko oduzeti. Iako oko sebe često prikupljate osobe ili saradnike koji nisu na vašem nivou. Vi funkcionišete sami odlično, ali na taj način gubite vreme. Morate da stvorite biznis plan koji će vam biti vodilja kroz dalji poslovni put. Saradnja sa osobom iz znaka Ribe ili Jarac vam pomaže da se organizujete i svoju kreativnost pokrenete. Sa partnerom imate dobru relaciju i razmenu emocije. Razumevanje i smiraj vaših jakih energija je potrebna. Zdravstveno morate da pazite na visok šećer u krvi.

ŠKORPIJA

Novi planovi, ideje. Od samog starta nedelje imate izgleda da se okrenete nekim novim poslovima koji još nisu toliko razvijeni ali imaju budućnost. Vi ste osoba koja ume da zaradi i pre svega privuče novac. Budite aktivni tokom srede i četvrtak jer baš tada možete i da zaradite. Sarađujte sa Vagom ili sa Rakom. Volite erotiku i strast ali isto tako vas privlači i romantika pored vode, sveće, lagana muzika. Sigurno ćete doživeti jednu lepu avanturu na ovaj način. Škorpijoni u braku moraju da se pomire sa sudbinom da nisu u mogućnosti da dožive u ovom trenutku neku tajnu ljubav za kojom žude. Zdravlje vam je povezano sa nervozom.

STRELAC

Od srede do petka su dani kada je potrebno da budete maksimalno angažovani. Vi ste uvek u pravu, mada nekada i grešite ali teško to prihvatate. Problem je u tome što ste skloni sopstvenim strahovima koji vas blokiraju. Strelac je znak novca i to velikog novca, tako da ćete morati da se uozbiljite i počnete da razmišljate drugačije i odlučnije. Sav problem oko posla ne bi trebao da vam poremeti ljubavni život. Lav, Jarac, Ribe su trenutno aktuelni partneri koji mogu da zadovolje vaše ljubavno-erotske apetite. Strelac u braku ima pomalo drugačiji život. Verovali ili ne totalno miran i okrenut porodici. Zdravstveno morate da povedete računa o ramenu, kičmi, bolovima koji vas životno usporavaju.

JARAC

Odlična nedelja za ljubav. Iako stalno mislite na posao koji neće da pobegne, ove sedmice bićete okupirani ljubavlju. To vam prija i morate da se opustite kako biste uživali i vaše ćelije dobile potrebnu dozu pozitivne energije regeneracije. Novac vam dolazi preko stranke koja živi u inostranstvu. To je osoba koji je stalni klijent, može biti rođena u znaku Lav ili Vodolija. Jarčevi koji žele da žive opušteno i bez obaveza onda moraju da se okrenu Strelcu ili Vodoliji. Ukoliko ste u braku obratite pažnju na komunikaciju oko kućnih poslova i budžeta. Zdravstveno ste sve bolje kako vreme sunca i topline raste.

VODOLIJA

Vi ste brz znak, pa posao koji ste planirali neće da čeka. Imate ponovo neki važan ugovor da potpišete. Sada pod uticajem boljih aspekata možete da očekujete da će to biti dobar poslovni potez. Ukoliko imate problem sa zakonom on može da se reši pod uslovom da uzmete za advokata osobu iz znaka Jarac ili Vaga. Bavite se poslovima koji zahtevaju preciznost, istrajnost. Emotivno ste u vezi koja vas davi polako ali sigurno. Verovatno ćete biti u prilici da se okrenete nekim novim izazovima. Vodolije u braku imaju skladan odnos sa partnerom, posvećeni ste deci. Zdravstveno obratite pažnju na srce i respiraciju pluća.

RIBE

Budite okrenuti poslovima koji traže suštinu. Ukoliko se budete bavili sitnicama i nekim nebitnim stvarima verovatno ćete izgubiti volju i želju za napredak u onome što radite. Novac vam stiže preko prijatelja iz znaka Ovan ili Lav. Vi ste u suštini neko ko je veoma dubok i sposoban za svaki posao koji traži angažovanje na nekom višem intelektualnom nivou. Jedino da ne preterate u mašti. Emotivno ste vezani za osobu iz znaka Bika ili Lav. Ako ste u braku, morate da pokažete emociju, ne svoju stidljivost. Zdravlje vam je dobro, ali više trenirajte.

Pogledajte još