Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 07. jul – nedelja 13. jul)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovima se ove nedelje smeši više ljubavnih izazova, opuštenija komunikacija može im doneti nova poznanstva, a krajem nedelje neki bi mogli započeti novu ljubavnu vezu. Zauzeti će sa partnerom imati odnos sa više razumevanja.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će ove nedelje trezvenije razmišljati o svojim emotivnim odlukama, ali i dalje mogu imati problema da ostvare neke svoje emotivne želje. Zauzeti će se osećati opuštenije u partnerovom društvu, a međusobna komunikacij će oživeti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizancima ove nedelje kreće nabolje na emotivnom planu i mgou imati nove i zanimljive kontakte, naročito krajem nedelje kada bi neki mogli da započnu novu ljubavnu vezu. Kod zauzetih će ljubavni odnos sa partnerom biti uzbudljiviji.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi se ove nedelje trude da imaju što skladnije odnose sa partnerom, ali to neće uvek biti moguće i mogu nailaziti na nedovoljno razumevanja sa njegove strane. Slobodni će priželjkivati promenu, ali u novi kontaktii neće biti tako česti.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi se ove nedelje mogu dobro osećati u prijateljskom društvu, a tu im se može desiti i neko novo i zanimljivo poznanstvo. Krajem nedelje neki se mogu upustiti i u novu vezu. Zauzeti će sa partnerom imati mnogo opušteniji odnos.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje biti mnogo otvorenije za nove kontakte i druženje, a neki bi mogli upoznati osobu koja će im se dopastu, ili će započeti novu vezu, za šta najbolje šanse imaju krajem nedelje. Zauzeti će više truditi da udovolje partneru.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje više uživati u ljubavnoj vezi i sa partnerom mogu onoviti uspavane strasti. Slobodni će imati šanse za interesantna druženja i poznanstva, a krajem nedelje neki bi mogli započeti uzbudljivu emotivnu vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije se ove nedelje neće mnogo truditi na emotivnom planu, ali ni same sebi neće biti naročto interesantne i mogu biti sklone osamljivanju. Neke mogu biti pred važnom ljubavnom odlukom. Ipak, neke tajne veze bi mogle da se ostvare.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima će ove nedelje odgovarati pozitivnija atmosfera u vezi i partnerova pažnja koja će im biti poklanjana u mnogo većoj meri. Slobodni bi mogli upoznati osobu koja će im se dopasti, a neki mogu započeti novu ljubavnu vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu biti prilično zamišljeni, neki se mogu naći pred važnom odlukom, tako da neće biti naročito otvoreni za partnerove želje, a ako su slobodni, novi kontakti neće ih privlačiti u tolikoj meri. Duge veze biće stablne.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje otvorenije pokazivati šta žele i od partnera tražiti da im pruž više zadovoljstva. Slobodni će se mnogo više zabavljati i mogu imati neka interesantna poznanstva. Krajem nedelje za neke je moguća nova ljubavna veza.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje sa partnerom imaju mnogo opušteniji odnos i dobijaju više pažnje i emocija od strane partnera. Slobodnima Ribama ljubavni planovi će početi da se ostvaruju, tako da mnoge očekuje više susreta, ali i nove veze.

conopljanews.net