Ko je čovek kome je Kristina Kovač napisala ljubavno pismo i rasplakala naciju?

Kristina Kovač je pre par dana napisala potresni blog o svojoj ljubavi prema dugogodišnjem partneru Danijelu Brakusu koji, kako se iz njenog “pisma” saznaje, boluje od raka limfnih žlezda.

- Da napišem sve to me je navela ljubav, naravno! Nisam očekivala da će mediji sve preneti. To nije pismo, kako ga svi zovu, to je moj blog, napisan za moje prijatelje. Bila sam zatečena kada sam videla da su ga svi objavili, ali mi je drago da su reakcije pozitivne - kaže Kristina Kovač.

Ljubav s mlađim bratom poznatog radijskog autora i voditelja Igora Brakusa, Kristina je započela u leto 2010. godine. Upoznali su se slučajno pošto su bili u istom društvu. Posle nekoliko izlazaka i razgovora, desila im se “hemija”.

- Danijel me je oborio i i dalje me obara s nogu. Recimo da su hrabrost i snaga karaktera, kao i nesebičnost i požrtvovanost, možda najvažnije u nizu njegovih dobrih osobina. Opet, činjenica da Taru voli kao da je njegova, i tako se prema njoj i odnosi... Čovek je prosto čaroban. On je ljubav mog života - rekla je Kristina prošle godine za “Story” i dodala da bi sa Danijelom volela da ima bebu.

Tara je Kristinina ćerka koju je dobila u braku sa bivšim frontmenom grupe "Plejboj" Igorom Perovićem.

Pismo koje nas je rasplakalo

PONOS - “Volim ga toliko da sklanjam veš sa konopca i imam potrebu da duboko udahnem miris njegove čiste majice, kao da se nikad neće vratiti. Volim ga toliko da mi bol u želucu prođe kad on spusti dlan na moj stomak. Volim ga toliko da osetim ponos kad vidim da se oči žena lagano šire u iznenađenju pred shvatanjem da on nije Tarin pravi tata. Volim ga toliko da se s njim ponekad osećam kao da sam sama sa sobom.Volim ga toliko da, sve ovako hipohondrična, za ovih pet godina nijednom nisam imala hrabrosti da za ozbiljno pomislim da rak limfnih žlezda može da mu se vrati...”

24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.