Svadba godine: Ko će pevati i šta će se jesti na Noletovom venčanju?

Većina zvanica na Sveti Stefan stiže večeras ili sutra ujutru. Šta se sve događalo iza kulisa priprema, ali i samog venčanja, čitajte u elektronskom i štampanom izdanju “24 sata”, kao i u "Blicu". Od juče samo na blic.rs postavljen je ekskluzivni snimak Novakove momačke zabave na Ibici, kao i sedam ilustrovanih priča o Jeleninoj i Noletovoj ljubavi. Partner u izradi specijala je Banka Inteza sa svojom karticom amerikan ekspres.

Venčanje
Crkveno venčanje, koje je usred posta, odobrio je crnogorski mitropolit Amfilohije, koji će ih navodno i venčati u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu.

Zvanice
Venčanje slavnog tenisera proteći će bez Cece, Čole, Severine. Među 150 zvanica nema ni svetskog džet-seta, ako izuzmemo inostrane tenisere i njihove trenere.

Trpeza
Iako Đokovići svadbu prave u vreme Petrovačkog posta, na njihovoj trpezi, osim posnih specijaliteta, naći će se i kajmak, njeguški pršut, svinjetina i jagnjetina.

Muzika
Sviraće dva benda, orkestar muzičkog urednika RTS Miše Mijatovića i bend "Family". Pored dve manje poznate pevačice, pevaće i Miroslav ilić, Novakov omiljeni pevač.

Smeštaj
Većina gostiju, uključujući i muzičare, biće smeštena u hotelu "Maestral" na Pržnu, dok će mladenci odsesti u apartmanu “Sveti Stefan”, gde su odsedali poznati.

Pokloni
Gostima je rečeno da novac koji su izdvojili za poklone uplate u Fondaciju ”Novak Đoković”. Čak ni simbolični pokloni neće biti prihvaćeni.

Tajnovitost
Imperativ Đokovića od prvog trenutka bio je da se informacije o venčanju čuvaju kao sveti gral. Gostima je izričito naglašeno da ne razgovaraju s medijima.

24sata

Pogledajte još