Čović nije došao na saslušanje zbog gripa

Prvog čoveka Košarkaškog kluba Crvena zvezda trebalo je da sasluša zamenik tužioca u nastavku istrage zbog incidenta koji se pre mesec dana dogodio ispred Televizije „Kopernikus“. Čović je tada nasrnuo na sportskog novinara i nekoliko puta ga udario, a napad su zabeležile video-kamere sa okolnih zgrada.

- Nisam iznenađen što nije došao na saslušanje. To je jedna najobičnija kukavica i lažov. U petak, kada je vršljao po televiziji, bio je zdrav, a sad, kada treba da se suoči sa onim što je uradio, navodno je bolestan - rekao je za „Blic“ novinar Dejan Anđus.

Čović je sa zetom Milošem Ninkovićem saslušan u policiji tri dana nakon incidenta, a slučaj je potom predat nadležnom tužilaštvu. Čović je tvrdio da Anđusa „nije ni pipnuo“, a snimak sigurnosnih kamera takođe je predat tužiocu.

- Jasno je da igra na kartu protoka vremena, verovatno misleći da ću odustati. Poručujem mu da vremena imam na pretek i da neću odustati dok pred državom ne dokažem šta je uradio i ne smestim ga iza rešetaka - kazao je Anđus.

Izvor: Blic

Pogledajte još