Želite li da ližete "Severinu"?

Upravo taj potez napravio je hrvatski proizvođač sladoleda Ledo, koji je nedavno na tržište lansirao sladoled pod nazivom – Kornet Severina. Pogađate, proizvod je nazvan po poznatoj hrvatskoj pevačici, koja već neko vreme učestvuje u Ledovim marketinškim kampanjama, ali ovo je prvi put da je proizveden sladoled s njenim imenom.

"Kako je Severina zaštitno lice naše kampanje za brendove Korneti i Maximo, nastavak saradnje i u ovoj godini je bio logičan sled. Hteli smo ponuditi nešto do sada potpuno novo našim potrošačima i tako je nastala ideja da razvijemo Kornet Severina. Severina je s velikim oduševljenjem aktivno učestvovala u razvoju proizvoda", kazao nam je Dario Vrabec, direktor marketinga i razvoja u Ledu, otkrivši i kako je novi sladoled lansiran na tržište početkom juna. "S obzirom da na tržištu trenutno ne postoji proizvod brendiran javnom osobom možemo zaključiti da se radi o svojevrsnom novitetu", dodaje Vrabec.

Iz Leda najavljuju i kako će nastaviti prošlogodišnju kampanju sa Severinom kao zaštitnim licem dela sladolednih brendova. "Ove godine ćemo ponoviti prošlogodišnju uspešnu kampanju 'Pažljivo skidajte', ali ćemo imati i kratki spot gde ćemo naglasiti novi proizvod u grupi Korneti - Kornet Severina", ističe Vrabec. Govoreći o novom proizvodu, tvrdi i kako za sada imaju "jako dobre komentare od potrošača i prodajne rezultate", iako je sladoledna sezona tek počela.

izvor: poslovni.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.