ZABLISTAJTE U BIKINIJU: U samo 5 koraka postanite kraljica plaže!

1.Bacite se na opasno preznojavanje

Krenite u teretanu ili na trčanje. Oslobodićete se viška kilograma i napuniti energijom koja vam je preko potrebna u ovim letnjim danima. Za brži efekat – svakog dana pre treninga popijte čašu surutke, odlično sagoreva masnoće.

Pokušajte i s vožnjom bicikla i efekti će biti vidljivi nakon samo sedam dana.

2. Obratite pažnju na zadnjicu i stomak

Da li ste znali da kada radite vežbe za zadnjicu sagorevate najviše kalorija, ali i najbrže? Da biste bili kraljica plaže, vežbajte i trbušne mišiće. Potrebno je da radite na ovim regijama makar tri puta nedeljno kako biste došle do rezultata. Ne zaboravite i neizostavne čučnjeve koji su imperativ za oblu i čvrstu zadnjicu.

U oblikovanju tela pomoći će vam i OVAJ trik.

3. Pijte dosta tečnosti

Ako pored toga što vežbate, pijete i dosta tečnosti, efekti vežbanja će biti još vidljiviji. Litar i po vode dnevno je minimum. Na gazirane napitke i industrijske sokove zaboravite, oni će vas nadimati.

Ako u svakodnevnu ishranu uvrstite i čašu soka od cvekle i krastavca, dobićete energiju koja vam je preko potrebna.

4. Ubrzajte metabolizam

Pojedine namirnice su prijatelji metabolizma. Uvrstite u svakodnevnu ishranu krastavac, limun, zeleni čaj i namirnice bogate magnezijumom i vitaminom C. Pomoći će vam da se oslobodite svih onih viškova koji su se nagomilali tokom zime.

5. Oprezno sa alkoholom

Možda uživate u ispijanju koktela, ali da vas podsetimo da to nije dobro za vašu figuru. Alkoholna pića puna su kalorija, pa ako baš ne možete da se opustite bez čašice – ne preterujte, dve-tri u toku nedelje biće sasvim dovoljne za dobro raspoloženje. Sve preko toga negativno će se odraziti na vašu figuru.

Izvor: Večernji.hr

Pogledajte još