ŠOKANTNO: Objavljen video drogirane Anđeline Džoli!

Američki tabloid intervjuisao je 68-godišnjeg Frenklina Mejera koji tvrdi da je bio njen diler i snabdevao ju drogom nekoliko godina. Jednom prilikom, nakon dostave droge u njen dom, upitao je glumicu može li ju snimati. Ona je pristala i tada je nastao ovaj 16-minutni snimak.

Meier kaže da je Anđelina u tom trenutku bila pod uticajem heroina i kokaina. Anđelina nikada nije skrivala da je iza nje i mračno razdoblje koje je bilo ispunjeno drogom, ali ovo je prvi put da je javnost dobila uvid u njeno tadašnje stanje. Na snimku vidljivo nervozna, umorna i mršava glumica hoda gore-dole po svom stanu i razgovara telefonom. Nije poznato ko je bio s druge strane linije. Njene rečenice često su nepovezane i teško je shvatiti o čemu zapravo govori, ali u nekoliko navrata spominjala je svoju porodicu i raspravljala o svojoj karijeri.

"Stvar je u tome, znaš, ta ideja nabavljanja kuće za sve, to je ... To jednostavno nije potrebno. Ali znaš ... To je jednostavno ... Jednom sam rekla 'a šta ako prestanem da radim'? Ona mi je rekla da se opustim, znaš. Ali pitala sam je šta će se dogoditi ako više ne budem radila za tebe, ako neću zarađivati toliko novaca? Ti ostaješ u stanu dok ne zaradim više i dok ne budem mogla da priuštim veću kuću. Šta ako mi se nešto dogodi? Ne želim da ovo uništi našu vezu. I ne želim da ovo bude ona stvar gde, znaš, odemo napolje nešto da radimo ili odemo na večeru, i znaš ... ona dođe u posetu i ne kupi nešto za sebe. I rekla sam joj da se ponekad moramo podsetiti kada dođemo kod tebe ... Znaš, ovaj koncept. Svi smo mi na istom mestu i teško nam je da razmišljamo o tome da kupimo kuću ili auta kad nemaš nove robe, ili imaš rupe na njoj ", ispričala je Anđelina u razgovoru.

S obzirom ba to da su u štampanom izdanju tabloida objavljeni i screenshotovi koji nisu izvađeni iz ovog videa, pretpostavlja se da National Enkuirer ima još jedan video koji bi moga da kompromituju ugled slavne glumice.

Da biste pogledali video, kliknite OVDE.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još