NIŠTA OD VENČANJA: 7 sigurnih znakova da vas neće oženiti!

1. Sve manje vam poklanja pažnju i vreme

Na početku veze ste mu jasno stavili do znanja da ga želite do kraja života. Ali, kako veza odmiče, često hvatate sebe u situaciji da ga molite za pažnju i vreme koje vam sve manje posvećuje. Možda bi bilo dobro da razmislite o “dizanju jedra”, jer reč je o muškarcu koji ima opasan problem da se skrasi sa jednom ženom.

2. On bi da sačeka još malo, a vi…

Ne dajte da vas zavara ona čuvena muška fraza: “Još je rano, možda bi bilo bolje da sačekamo još malo...” Morate da budete svesni da on beži od obaveza, a ovo je samo izgovor kako bi dobio na vremenu.

A da li je on onaj pravi, proverite s ovim jednostavnim testom.

3. Prvo zajednički život, a onda brak

Život se ne “proba”, on se događa. Ako vam partner predloži da prvo isprobate život u dvoje, on definitivno nije spreman za brak. Postoji šansa da je oprezan, ali sve ukazuje na to da je neodlučan.

4. On je “ne znam” tip

Teško mu je da izabere hranu u restoranu, kada planirate ili predložite neki zajednički izlazak on vam kaže “ne znam”... Ako se muči oko banalnih stvari u životu, zamislite tek kakav je po pitanju tako velikog koraka kao što je brak.

5. Ismeva brakove vaših prijatelja

Kada razgovarate o njegovim oženjenim prijateljima ili članovima porodice, on ne propušta šansu da ih ismeje. Ali zato kada je reč o njegovim solo pajtosima - diže ih u nebesa! Znajte da je veoma neozbiljan kada je brak u pitanju i da mu sama institucija braka ne znači ništa.

6. Verenički prsten star nekoliko godina

Dao vam je verenički prsten pre nekoliko godina, ali posle toga niste nijednom ozbiljno popričali o svadbi? Ako ne spominje datum venčanja, ako ne priča o daljim koracima, prsten na vašoj ruci je samo njegova želja da vas umiri. Da li ste spremni da čekate još nekoliko godina dok on ne bude potpuno spreman na “ono pravo”?

7. Odlaganje venčanja u nedogled

Sasvim je normalno da mladi parovi odlažu datum venčanja kako bi rešili neka važna životna pitanja. Privođenje studija kraju, nalaženje dobrog posla i slično nisu prazni izgovori, ali postoje oni koji “ne piju vodu”. Ako odloži venčanje kako se datum približava, i to ponovi još nekoliko puta, vreme je da potražite nekoga ko neće ceo život bežati od braka kao đavo od krsta...I nemojte zbog toga tugovati, nego mu se zahvalite što je pokazao pravo lice.

Izvor: Zadovoljna.hr/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.