NIJEDNA VAM NEĆE ODOLETI: U nekoliko poteza postanite “lepak za žene”!

1. Stav

Prva stvar koja upada u oči je držanje. Nijedna žena neće pasti na stidljivog muškarca koji ne pokazuje nimalo inicijative i samouverenosti. Dakle, znate šta vam je činiti!

2. Dobar par cipela

Od malena nas uče kako ne bi trebalo suditi o drugim ljudima na osnovu njihovog izgleda, ali prilikom odabira partnera to može da igra ključnu ulogu. Ženama često pogled padne na vašu obuću. Ukusi su različiti, ali dobar par starki bi mogao da bude pun pogodak.

3. S kim si, takav si

Osobe s kojima se muškarac druži mogu mnogo toga da kažu o njemu. Ako je u velikom društvu i uvek vodi glavnu reč - on je dominantan i dopadljiv, a samim tim i “lepak za žene”. Krećite se po gradu, ističite se gde god da krenete, to je provereno efikasan način za osvajanje novih “teritorija”.

4. Negovani nokti i blistav osmeh

Iako je u mračnom klubu teško na prvi pogled proceniti koji muškarac i kako vodi brigu o higijeni, samo jedan pogled na vaše nokte i zube stvoriće kompletnu sliku o vama kod žene s kojom uđete u komunikaciju. Ne stidite se da posetite salon lepote, niste samo vi vizuelni tipovi - i žene su!

Ne propustite da proučite i seks-vodič za muškarce bez predrasuda.

Izvor: She.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.