Beograd: Uhapšeno nekoliko dilera i kradljivaca automobila

U stanu jednog od uhapšenih na Novom Beogradu pronađen je heroin, dok su u Batajnici i Novoj Pazovi policajci pored delova ukradenih automobila pronašli i takozvanu drogu "spid".

Pretresom kuća uhapšenih Predraga B. i Miroslav M. policija je pronašla delove dva "juga" i "pežoa 306" ukradenih od marta do juna u Beogradu. Pored alata za obijanje kod osumnjičenih su otkriveni i kompjuteri pomoću kojih se deaktivacijom alarma kradu automobili "pežo".

Osim ukradenih automobila uhapšeni su osumnjičeni i za preprodaju narkotika. Otkrivena su pakovanja droge spid, marihuane i vagice za merenje.

Policijski inspektori sa Novog Beograda su posle višednevnog praćenja uhapsili 38-godišnjeg Branko S. u čijem stanu u Nehruovoj ulici je pronađen 21 paketić heroina spremnog za prodaju. Pretresom je otkriveno još 10 grama droge, dve vagice i špricevi.
Kod uhapšenog narko-dilera koji je živeo sa trudnom suprugom svakodnevno je dolazilo desetak kupaca heroina. Inače, Branko S. je do sada više puta osuđivan zbog preprodaje narkotika.

Izvor: Studio B

Pogledajte još