Zašto su Vesna Zmijanac i Ana Kokić odbile da pevaju na Novakovoj svadbi?

Najbolji teniser sveta je želeo da angažuje pevačicu Vesnu Zmijanac da mu pesmom ulepša najlepši dan, ali ga je ona odbila...

Naime, kako "Pulsonline" saznaje, Novak Đoković i njegova verenica, a od sutra i supruga Jelena Ristić, hteli su da im na svadbenom veselju peva i folk zvezda Vesna Zmijanac.

Međutim, ona je odbila da peva prvom teniseru sveta na ovoj glamuroznoj proslavi pod izgovorom da je taj dan zauzeta, saznaje ovaj portal.

Pevačica Ana Kokić odbila je ponudu Novaka Đokovića da peva na njegovoj svadbi, saznaje Kurir. Prema rečima našeg izvora, pevačicin jedini uslov bio je da nastupi sa svojim bendom, ali oni to nisu mogli da joj omoguće, pa do dogovora nije došlo.

- Nole obožava Anu i njen glas, a svi se sećamo da ju je podržao kad je nastupala u finalu poznatog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. Zato nije čudno što je poželeo da mu upravo ona peva na venčanju s Jelenom. Kad je došlo do sastanaka, Ana je objasnila da isključivo nastupa sa svojim bendom jer je profesionalac i na takvom jednom događaju želi da zvuči sjajno. Međutim, zbog celokupne organizacije oni to nisu mogli da joj obezbede, budući da će na bini već biti dva orkestra koja će pratiti izvođače. Zato na kraju i nije došlo do dogovora - kaže sagovornik Kurira.

U kratkoj izjavi za naš list Kokićeva nije želela ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja, ali je mladencima poželela mnogo sreće.

- Stvarno ne bih to komentarisala, ali Novaku i Jeleni želim mnogo sreće u braku i divan provod na svadbenom veselju - rekla je Ana za Kurir.

Neka, hvala
LAURA PAUZINI TRAŽILA 220.000 EVRA

Poznata italijanska pevačica Laura Pauzini ipak neće zapevati na svadbi. Mada je želja prvog reketa sveta i njegove izabranice bila da angažuju pop divu, na kraju su odustali od te ideje jer je ona za svoj angažman tražila čak 220.000 evra. Jedan od njenih zahteva bio je i taj da se ne pominje da je zvanično posetila Crnu Goru.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.