ČITAJ IZMEĐU REDOVA: 9 muških fraza na koje ne smeš da nasedneš!

1.”Hajde da ne koristimo etikete”

To što još uvek niste definisali vašu vezu njemu ostavlja prostora da se mudro izvuče iz svake situacije. Istina je da mu je lepo s tobom, ali on nije spreman da se odrekne svih onih lepih devojaka koje prolaze kraj njega.

2. “Nisam spreman za vezu”

Prosto je - on nije spreman za vezu i tačka! Možda on zapravo nije spreman da bude u vezi s tobom. Ova fina fraza je nešto na šta nikako ne smeš da padneš.

3. “Ova kriza je prolazna”

Ne želi da raskine, ali nije siguran ni da bi ostao s tobom. Opet daje sebi na vremenu kako bi se, u onom momentu kada njemu odgovara, izvukao iz tvog zagrljaja.

4. “Ne zaslužujem te”

Najomraženija muška fraza je svakako ova. Šta, kao ti si previše dobra za njega i on želi da te oslobodi veze s njim? Kako da ne! On je neozbiljan i nemoj nasedati na ove reči.

5. “Ne želim da te sputavam u daljem napredovanju”

On zapravo misli u sebi: “Ne želim da me sputavaš u mom napredovanju”.

P.S. A kada kaže “napredak” - misli na druge devojke!

6. “Želim da se posvetim karijeri”

On nije srećan, i ako nastavi da bude sa tobom, zamrzeće te. Raskida sa tobom pre nego što stvari postanu još lošije, i zato izmišlja gomilu gluposti o svom poslu.

7. “Imam mnogo problema”

Dobro, možda ih i ima, ali ako ste u vezi zar nije logično da mu pomogneš u tome? Ne zavaravaj se, on svoje problem nikada neće rešiti već će ih samo potisnuti, a ti navodni problem su samo izgovor da se ponaša kao loš dečko.

8. “Hajde da se ne uzbuđujemo previše”

Svestan je da je napravio glupost, i sad kao “zreo” muškarac, želi da popriča s tobom o tome. On želi da ti stavi do znanja kako nije u redu da vičeš na njega i kako se ne oseća krivim za glupost koju je napravio.

9. “Reci to što hoćeš - preživeću!”

Bukvalno te moli da raskineš sa njim, jer ako on to uradi, osećaće se kao kreten. Mnogo je bolje da te izmanipuliše tako da ti to uradiš.

Izvor: Cosmopolitan.rs/Nadlanu


Pogledajte još