Kineski horoskop za 10. jul

Tigar
Inaistiranje da se sve odvija onako kako vi želite je pogrešan metod za današnji dan. Nemojte težiti ka perfekciji, jer ni vi niste bezgrešni. Mnogo je važnije da sa ljudima iz svog okruženja uspostavite kvalitetan međuljudski i prijateljski odnos. To je pravi recept za sreću i uspeh.

Pacov
Da li ste u poslednje vreme pomalo neorganizovani? Pravo je vreme da pospremite svoj orman, radni sto ili ostavu. Uveče budite u kontaktu sa ljudima. To će vam biti potrebno jer ćete biti posebno osetljivi i ranjivi. Nemojte sve primati suviše ozbiljno. Opustite se i dobro se zabavite.

Bivo
Kosmička energija vam danas savetuje da dan posvetite svom domu i obavezama koje su vezane za njega. Napravite veliko spremanje, a veče posvetite svojoj porodici. Spremite im večeru ili organizujte neko drugačije zajedničko druženje.

Zec
Danas je povoljan dan za one koji planiraju da izađu napolje i budu aktivni. Pored toga, postoji mogućnost da danas čujete neku važnu iznenadnu vest. Ako se to dogodi, dobro proverite da li je istina ili laž pre nego što je emtivno doživite.

Zmaj
Danas je veoma povoljan dan da završite projekte vezane na vaš dom. Ako je to moguće, potražite pomoć, kako ne biste bili do guše zaglavljeni u posao iz kog nećete moći da se iščupate. Noć je povoljna za romantične susrete svih vrsta. Ako ste u vezi provešćete divno veče sa osobom koju volite, a ako ste slobodni, očekuje vas uzbudljiv flert.

Zmija
Danas ćete biti potpuno blokirani da izrazite osećanja koja nosite u sebi. Velika odgovornost, kao i preterana briga mogli bi vas uvaliti u nevolju. Vodite računa da u afektu nekome koga volite ne kažete nešto što ne mislite i što bi moglo da vam donese niz dodatnih problema.

Konj
Današnja energija vam donosi predivnu kreativnu inspiraciju. Nekima od vas ona će doneti sreću u ljubavi. Neki, naročito oni koji se bave umetnošću, imaće divne rezultate u poslu. Šta god da je upitanju iskoristite lepotu ovog dana i ono što vam je mudrost danas podarila.

Koza
Ostanite pozitivni i hrabri ispred obaveza i obećanja koja danas treba da ispunite. Ovo se verovatno odnosi na vašu vezu. Partner vem je u poslednje vreme zamerao to što ste nemarni i posvećeni drugim stvarima. Vreme je da nadoknadite sve što ste propustili.

Majmun
Osvrnite se oko sebe i prionite na posao. Ispred vas je dan pun obaveza. Verovatno je upitanju čišćenje kuće ili pranje automobila. O čemu god da se radi, krenite što pre i potrudite se da sve završite u roku. Ako ne možete da postignete, zatražite pomoć od nekog od članova porodice.

Petao
Danas ćete biti ćutljivi i nećete imati samopouzdanja po pitanju stvari koje imate da obavite. Stres od poslednjih nekoliko dana vas je iscrpeo i deluje vam kao da nemate više snage. Nemojte sami sebe optuživati i biti suviše kritični, već se opustite i nađite način da ugodite sebi.

Pas
Lista stvari koje danas imate da obavite će biti veća nego što možete da postignete. Od svega izaberite samo najvažnije, a ostalo ostavite za sutra. Danas ćete nekom biti simpatični i postoji mogućnost da vam predloži sastanak. Nemojte odbiti, jer bi se iz neobaveznog flerta mogla izroditi romansa.

Svinja
Danas nećete imati ni trenutak odmora. Vaša prorodna radoznalost je veoma snažna. Dajte sve od sebe da nekom iz svoje porodice ili nekom prijatelju pružite pomoć koja mu je potrebna. Vi ste sposobni da date koristan i dobar savet. Očekujte niz dodatnih odgovornosti.

horoscopius

Pogledajte još