OKRUTNO: Ugušila dete jer ga više nije želela, a onda okačila slike njegovog mrtvog tela na Fejsbuk

Nikol ‘Niki’ Keli iz Njujorka je optužena za ubistvo svog sina. Policija kaže da je mali 11-ogodišnjak ugušen čaršafima za krevet. Na užas svih, nakon što ga je ugušila, Niki je okačila slike na Fejsbuk i napisala ‘Počivaj u miru’.

Dečak je u bolnici Elmhurst proglašen mrtvim, a tamo ga je dovela majka Niki i otac koji živi odvojeno od njih.

Da bi se osigurala da je mrtav, Keli, koja je inače radila kao kućna medicinska sestra, je svog sina dodatno umotala u čaršafe kako bi mu prekinula disanje.

Komšija je dao izjavu za policiju da je, kada je dečakov otac Kiam Feliks Sr tigao na mesto zločina (on, inače, nije osumljičen za saučesništvo u ubistvu) bilo puno dreke. Kaže da je čuo Kiama koji viče ‘Neću da čekam jeb*nu hitnu pomoć! On ne diše!’

Naizgled srećna porodica - Keli sa sinom kog je kasnije tog dana ugušila.
Foto: Facebook

Ako je verovati Kelinoj cimerki koja nije želela da se kaže njeno ime, užasna priroda priče se ne završava samo na ovome.

Cimerka, kojoj je Keli iznajmljivala sobu je rekla da je Kiam bio obučen u belu košulju, kravatu i pantalone u trenutku kada su ga odveli u bolnicu - a i slika njega u baš ovakvom odelu se pojavila na Fejsbuku sutradan.

Uz sliku, pored ‘Počivaj u miru’, Keli je dodatno napisala ‘Moje detence mi toliko nedostaje, kad bi samo postojao način da ga vratim u život! Osećam se užasno znajući da je preminuo. Ja sam njegova majka i trebalo je da ga zaštitim. Znam da će njegov duh uvek biti uz mene.’

Izvor: DailyMail

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.