Majka morala da postane čistačica da bi isplatila ćerki malu maturu

Ejmi Vulej, 36, iz Tiptona je morala da se zaposli kao čistačica kako bi platila haljinu, limuzinu, kozmetičarku, stilistikinju i fotografa za malu maturu svoje ćerke.

Ejmi Vulej, 36, iz Tiptona je morala da se zaposli kao čistačica kako bi platila haljinu, limuzinu, kozmetičarku, stilistikinju i fotografa za malu maturu svoje ćerke. Sve ukupno ju je koštalo £1,000 funti - sprej za telo (takozvani ‘veštački ten’), veštački nokti, veštačke trepavice, ogromna haljina u kojoj liči na princezu, profesionalni fotograf i šminker, a sve to za 11-togodišnjakinju.

(old_image)

Bet, Ejminu ćerku je do mesta gde se održavala matura dovezlo tri limuzine.

Haljina koju je nosila bila je upotpunjena tijarom, srebrnom torbicom, nakitom i noktima koji su se slagali sa tonom haljine.

(old_image)

Majka Ejmi je rekla: ‘Morala sam da se zaposlim kao čistačica kako bih sve mogla da platim.’ Nadovezala se da je svaki napor koji je napravila bio vredan jer je učinila ćerku srećnom.

'Iako svakog dana dolazim s posla u 5 ujutru, i bez obzira na to što smo odložili krečenje za ovu godinu bilo je vredno zbog Betinog osmeha.’

(old_image)

‘Imam dva dečaka, jednog od 16 i drugog od 15, i uvek sam želela devojčicu. Kad sam je rodila znala sam da ću je razmaziti - prava je devojčica, i obožava svu pažnju’.

Da pročitate više o ovome, posetite DailyMail

Pogledajte još