NAPALITE GA ZA TREN: Muškarci najviše vole žene koje...

Vizuelni ugođaj kada je reč o predigri, ali i samom seksu, veoma je bitan. Muškarci obožavaju da gledaju svoje partnerke u oskudnim gaćicama i brushalterima. Njima je minimalno zapravo maksimalno, ali žene imaju drugačija shvatanja o idealnom donjem vešu.

Svetska kompanija za izradu donjeg veša sprovela je istraživanje na ovu temu, a rezultati su bili neočekivani: čak 76 odsto žena reklo je da se njihov ukus prilikom izbora donjeg veša nije poklopio sa ukusom njihovih partnera!

ŽENSKI STAV:

Kakav grudnjak i gaćice trenutno imate na vama? Ako ste ih same birale, verovatno je reč o udobnim pamučnim komadima koji vas ne stežu i u kojima se osećate prijatno. Žene preferiraju glatke materijale. Providne, čipkaste i oskudne krpice dame vade iz svojih ormara samo kada planiraju da zavedu svog muškarca.

MUŠKI STAV:

Čipka, čipka i samo čipka! Muškarci, gledajući porno filmove, maštaju o tome da njihova partnerka ima donji veš u jarkim bojama koji će više otkrivati nego pokrivati. Crvena i crna boja za njih su uvek dobitna kombinacija. A ako na to dodate čipku i mrežaste čarape sa podvezicama, neće moći da odvoji pogled od vas, jer čak 78 odsto muškaraca uzbuđuje pogled na ženu u ovakvom donjem vešu.

SAVET:

Ako želite da ga zadržite u spavaćoj sobi i razbudite sve njegove seksualne fantazije, zaboravite na udobnost. Častite ga nekim donjim vešom koji će “vrištati” i pozivati na seks. Obećavamo, neće moći da skine ruke s vašeg tela!

Znate li za ovu vrstu orgazma? Jeste li srećnica poput ovih žena?

Izvor: Zadovoljna.hr/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.