EKSKLUZIVNO SA SVADBE VEKA: Novak bacio bidermajer muškarcima i svi pobegli!

Novak Đoković oženio se Jelenom Ristić na Svetom Stefanu. Par je izgovorio sudbonosno "da" pred matičarem u kapeli koja je postavljena samo za njih. Uprkos kiši i vetru ceremonija je bila glamurozna i mladenci i gosti su se odlično zabaljali.

U momentu dok su čitali zavete jedno drugom zagrmelo je, a Novak nije mogao da ćuti nego je u svom stilu rekao: "Eto i Bog odobrava".

Jelena je, kako to običaji nalažu, odmah posle venčanja bacila je bidermajer devojkama. Htela je da baci svojoj sestri, ali nastala je velika gužva, svaka devojka je htela da ga ima, pa nije bilo kome je namenjeno nego kome je suđeno - bidermajer nije uhvatila Jelenina sestra nego druga devojka.

I Novak, poznat po svojim šalama i velikim smislom za humor, imao je bidermajer za baciti. Okupio je sve muškarce, ali kada je bacio bidermajer - svi su se razbežali kud koji.

Na venčanju je bilo oko 140 gostiiju. Naravno, svi su gledali u Borisa Berkera, s kojim je Novak ponovo osvojio Vimbldon i vratio se na prvo mesto ATP liste.

Bilo je jako veselo, a kako i ne bi kad se pilo vino "trijumf barik". Za one koji baš i ne vole svetske specijalitete na meniju je bilo - prolećna salata, rižoto sa šparglama i graškom, riba ili biftek. Jedino nije bilo rakije, ali niko se nije žalio. Moritz eis sladoledi su posluženi gostima pre slikanja sa mladencima.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.