KRISTIJAN: Ne valja kad sam kriminalac, ne valja kad sam umetnik, ne valja kad sam fajter...

Kristijan Golubović proteran je preksinoć iz Crne Gore, ali je odmah nastavio svoje putašestvije po regionu, i produžio u Bosnu. Prvo se našao u Trebinju, zatim je produžio u Foču, i na kraju završo u Sarajevu iz kog bi trebalo da dođe u Beograd.

Crnogorska policija, Golubovića je proterala iz zemlje na šest meseci pod obrazloženjem da svoj boravak nije koristio za ono šta je prijavio.

Međutim, sve više se spekuliše da je najverovatniji razlog njegovog izgnanstva taj što se šetao Budvom sa žestokim momcima iz takozvanog zagoričkog klana baš u vreme kada je celokupna javnost bila fokusirana na svadbu Novaka Đokovića na obližnjem Svetom Stefanu.

Piše se i da crnogorske službe bezbednosti nisu htele sebi da dozvole rizik da se pred očima celog sveta desi neki mafijaški obračun, pa su jedva dočekali da Kristijanu vide leđa.

Kristijan je juče na svom Fejsbuk profilu sa prijateljima podelio “zadovoljstvo” što je napustio Crnu Goru.

“Napokon! Trebinje, nakon multisadističkog smaranja od strane policije Crne Gore”
.  Takođe, objavio je i plan svog putovanja kroz BiH.

Pojedini mediji objavili su i da je Kristijan na Fejsbuku nabrojao sve primedbe koje je imao na reagovanje policije tokom njegovog boravka u Budvi i Podgorici i dodao: “Ne valja kad sam kriminalac, ne valja kad nisam kriminalac. Ne valja ni kad sam umetnik, ni kad sam ultimat-frajer. Ne znam šta sve treba da uradim da shavate da se stidim kriminala“, napisao je Golubović.

Izvor: Telegraf.rs

 

Pogledajte još