Spreda ili otpozadi? Otkrijte kakav je vaš muškarac po pozi koju voli!

1.Misionarska poza

On je tradicionalan tip. Psiholozi tvrde da ovakav muškarac želi da sve drži pod kontrolom i ne odstupa previše od pravila koje je sam postavio. Nije spreman da rizukuje, pa “ide na siguricu”. Takav je i u seksu.

Misionarska poza koliko je dobra, toliko će je mnogi parovi okarakterisati kao dosadnu. Ako želite da se vaš “misionarski” partner razbudi, predložite mu manje izmene u spavaćoj sobi. Ali oprezno, da se ne bi uvredio.

2. “Kaubojka”

Ako preferira pozu u kojoj ste vi gore i preuzimate svu kontrolu, reč je o lenjivcu kojeg mrzi da bilo šta radi. On će sve prepustiti vama, kako u životu tako i u krevetu.

Iako ova poza ume da bude jako dobra, ako ne želite lenčugu kraj sebe, recite mu da se trgne ili…

3. “Dogi stajl”

Pomalo grub i izuzetno temperamentan. Njemu trebaju časovi iz nežnosti, ali i kreativnosti. Ne poštuje dovoljno žene i smatra da su one uvek u drugom planu. Nije teško pogoditi kako obožava žensku zadnjicu.

On je negde između pohotnog ljubavnika i nekontrolisane zveri u krevetu. Uz male korekcije, možete uživati u seksu.

4. “Kašika”

Ako mu je ovo omiljena poza, momak voli da udovolji ženama. Romantičan je i uzbudljiv ljubavnik. Uvek je spreman za zabavu.

Ipak, psiholozi upozoravaju da ovakav tip može da bude jako posesivan i ako ne dobije ono što želi onog trenutka kada je on zamislio, neće vam biti prijatno u njegovom društvu.

Izvor: Cosmopolitan.rs/Nadlanu

Pogledajte još