Novak i Jelena u crkvi izgovorili sudbonosno "da"!

U crkvi Svetog Arhiđakona Stefana, na Svetom Stefanu, danas je obavljeno venčanje Novaka i Jelene Đoković. Mladenci, koji su imali građansko venčanje pre dva dana, danas su u 11 časova ušli na Sveti Stefan, gde su se dovezli u crnom džipu u pratnji još dva automobila.

Ceremonija je obavljena u krugu uže porodice. Venčao ih je jeromonah Kliment iz manastira Praskvica.

Fotoreporterima je bilo onemogućeno da slikaju ceremoniju jer su danas organizatori venčanja postavili šator na sami ulaz na Sveti Stefan kako se ne bi mogao uslikati ni ulazak Đokovića u grad hotel, navode Vijesti na svom sajtu.

Đoković i Jelena Ristić venčali su se u četvrtak na Svetom Stefanu. Sudbonosno “da” mladenci su izgovorili na Kraljevoj plaži, na platou pored vile Miločer. Dugogodišnja devojka prvog reketa Srbije i sveta uzela je prezime svog supruga. Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler švajcarskog “Serveta”, Neven Marković.

Svetski teniser broj jedan, koji je titulu na Vimbldonu posvetio budućoj ženi i detetu, rekao je novinarima da će “sada zatvoriti tenisko poglavlje na neko vreme”.

- Puno lepih trenutaka je preda mnom: brak, postaću otac za nekoliko meseci… Uživaću u vremenu sa mojom porodicom i mojom budućom suprugom – poručio je Đoković posle Vimbldona.

telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.