Crkevno venčanje: Gospodin i gospođa Đoković rekli 'da' i pred Bogom!

Mladenci su danas u 11 časova ušli na Sveti Stefan, gde su se dovezli u crnom džipu u pratnji još dva automobila.

Ceremonija je obavljena u krugu uže porodice, a venčao ih je jeromonah Kliment iz manastira Praskvica.

Fotoreporterima je bilo onemogućeno da slikaju ceremoniju jer su danas organizatori venčanja postavili šator na sami ulaz na Sveti Stefan kako se ne bi mogao uslikati ni ulazak Đokovića u grad hotel, navode podgoričke Vijesti.

Đoković i Jelena Ristić venčali su se u četvrtak na Svetom Stefanu. Sudbonosno "da" mladenci su izgovorili na Kraljevoj plaži, na platou pored vile Miločer.

Dugogodišnja devojka prvog reketa Srbije i sveta uzela je prezime svog supruga. Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler švajcarskog "Serveta", Neven Marković.

Kako prenosi Radio televizija Crne Gore, glamoruzno venčanje, koje mnogi mediji nazivaju, održano je u parku pored Vile Miločer, u posebno napravljenoj mermernoj kupoli.

Veliki broj domaćih i stranih novinarskih ekipa već danima opseda ulaz grada-hotela Sveti Stefan, kako bi saznali detalje venčanja.

Ipak, jedino je britanski magazin "Hello" dobio ekskluzivno pravo da izveštava sa venčanja.

Đoković je ranije rekao da mu je "Hello" platio 500.000 evra za ekskluzivno pravo na fotografije sa venčanja, a ta suma biće, kako je obećao, uplaćena u humanitarne svrhe.

Svetski teniser broj jedan, koji je titulu na Vimbldonu posvetio budućoj ženi i detetu, rekao je novinarima da će "sada zatvoriti tenisko poglavlje na neko vreme".

"Puno lepih trenutaka je preda mnom: brak, postaću otac za nekoliko meseci... Uživaću u vremenu sa mojom porodicom i mojom budućom suprugom", poručio je Đoković posle Vimbldona.

Izvor: B92

Pogledajte još