Nedeljni horoskop (ponedeljak 14. jul - nedelja 20. jul)

OVAN

Nemate strah od početka novog posla. Prijatelji su važan faktor koji doprinosi da stvorite dobru atmoseru za rad. Ponedeljak i utorak su dani dobri za rad na humanitarnom polju. Sreda je dobra za razne komunikacije i pregovore, dok četvrtakkao dan je dobar za sve koji imaju svoju firmu i žele promenu na tom polju. Emotivno Ovnovi koji nisu u vezi, slobodni su, imaju nedelju punu energije i strasti. Muškarac Ovan biće privučen ženom Lav, dok žena Ovan traži od muškarca suptilnost. Verovatno vezanost za Raka ili Ribe. Ovan u braku neće sigurno da trpi punu kuću prijatelja koji stalno dolaze i prolaze kroz kuću već gleda da se osami i tako sebi stvori oazu mira. Zdravstveno morate da povedete računa o stomaku, žuči ili želucu.

BIK

Imate psihološku prednost u odnosu na druge. Sreda je predstavljena kao dan koji donosi novac i povratak nekih dugova.Vi imate dugoročne planove pa nećete biti pritisnuti brigom i strahom od nedostatka posla. Emotivno dajete ljubav najsnažnije. Oni koji su usamljeni imaju potrebu da njihov partner poseduje posebne kvalitete kao što je inteligencija, lepota, šarm i pre svega pravo na dobar finansijski status. Bikovi u braku, vezi potrebno je da budu stabilniji i otvoreniji. Niste raspoloženi za neke duge priče, sem o novcu, dok osoba pored vas insistira na ljubavi i nežnosti. Zdravstveno, problem sa sinusima ili alergijama grla.

BLIZANCI

Popularnost se ne gasi. Posebno naglašena omiljenost u svom poslovnom okruženju. Velike ambicije imate da se okrenete svojim saradnicima i da pokrenete posao koji će vam sigurno doneti novac. Sredinom nedelje ne bi bilo loše da sarađujete sa Jercem jer će vam doneti stabilnost, dok Ovan daje tu potrebnu pokretačku energiju svima. Emotivno bi se reklo da ste srećni. Neko je na odmoru pa mu je teško da se vrati kući počne da radi. Oni koji planiraju neka biraju destinaciju zemlje iz okruženja. Uživaće u ljubavi i lepoti atmosfere u kojoj se nalaze. Oni koji su u braku mogu očekivati bolji sexsualni život. Dosta dobro zdravlje. Aktivni ste fizički.

RAK

Duboki planovi, razmišljanje da otkrijete neku drugu zemlju na planeti iz koje možete da izvučete ideje i puno pozitivne energije. Početak nedelje nije preterano dinamičan, iako Vi uvek imate taj osećaj panike i euforije da bi nešto trebalo da se desi, to hoće da se ispuni pred kraj sedmice kada novac koji očekute vam se vrati na vaš konto. Saradnja sa Lavom je izvesna i bilo bi dobro da oko sebe sad imate osobe koje su preduzimljivije od samog znaka Rak. Emotivno osećate da buste mogli da uđete u vezu sa Vodolijom. Ukoliko ste u vezi sa Ovnom trebalo bi da se kontrolišete. Ponekad preterujete u nekom svom kritikovanju ili traženju ideala. Nesuglasice morate da prevaziđete. Slobodni Rak bi trebao da se druži više. Noćni život ili prijatelji su neko ko ih opušta. Zdravstveno gajite pozitivan stav prema okruženju i samom životu.

LAV

Početak nedelje očekivano ambiciozan. Pomoć od osobe u znaku Vodolija ili Rak. Tokom nedelje poslovi se nižu i interesovanje za vas raste. Verovatno volite da radite sve što je kreativno jer jedino to može da vas stabilizuje. Najbolji dan za novac je četvrtak. Emotivno slobodni mogu da se oslone na svoj unutrašnji glas koji će ih dovesti do šarmantne i lepe osobe koja njima odgovara. Oni koji su u braku ili vezi imaju interesantan period jer mogu da iskoriste kao putovanje, odlazak na more, na destinaciju koja ih može opustiti, probuditi osećaj nežnosti, sigurnosti . Zdravstveno se češće odmarajte. Mnogo radite i pokušajte da napravite balans između rada i odmora.

DEVICA

Znanje koje imate, morate pažljivo da čuvate. Posebno je važno da iskoristite moć komunikacije i pregovora, jer će vam trebati tokom nedelje sa osobama koje nisu toliko vešte i traže od vas više objašnjenja. Vi sigurno imate dobar posao od utorka kada je izvesno da će biti i novca. Sredina nedelje je dobra za susrete sa poslovnim partnerima. Emotivno, sedmica donosi susret sa osobom koju duže poznajete. Možda je povratak i na staru ljubav ali Vi već imate pravi osećaj šta da radite kada su takve situacije pred vama. Dobar ljubavni odnos sa Bikom koji jedini ceni vaše napore da imate udoban i miran život. Zdravlje je dobro, jedino obratite pažnju na preteranu napetost, razdražljivost zbog posla.

VAGA

Početak nedelje, ponedeljak i utorak su dani kada možete da očekujete nešto ozbiljnije na poslovnom planu u smislu dogovora ili saradnje. Tražite osobe sa kojima možete ozbiljnije da razgovarate ali da pri tom niste psihološki opterećeni. Vodolija posebno može biti dobar saradnik. Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije, sada je vreme da prekinete tu saradnju koja vas guši. Emotivno, slobodne Vage moraju da paze tokom nedelje na izbor koji prave, jer svaka loša emotivna veza vas dobro optereti pa to stvara manje interesovanje za dalje otvaranje ka zajednici. Vage u braku su u pokretu. Sredina nedelje im može doneti zanimljivu i lepu emociju prema voljenoj osobi, a uživanje i provod znate već sami dobro da organizujete. Zdravstveno se pazite temperature, prehlade grla, sinusa.

ŠKORPIJA

Mars vam daje ličnu snagu, upornost, istrajnost, tako da Vi niste neko koga je lako prevariti. Vaše oko vidi ono što drugi ne vide. Prilika da pokrenete novi projekat kroz saradnju sa Bikom, Lavom ili Rakom je pred vama. Bavite se poslovima koji traže tačnost i razmišljanje. Ko ima privatnu radnju, prodaju, neka češće proverava stanje popisom. Usmereni ste isključivo na novac tokom nedelje. Emotivno, sami imaju susret na poslovnom putovanju, posebno ako vaše radno mesto zahteva kretanje. Škorpije u braku ili vezi treba da pokažete više strasti. Emocije ne pokazujete lako, jer neželite da iko manipuliše sa vama pa čak i bračni partner. Zdravstveno, problem sa jetrom, obratite pažnju.

STRELAC

Srećni dani nisu problem za Strelca koji prirodno voli život. Ponedeljak dan za telefonske razgovore i dogovore. Od srede imate napredak u poslu kroz susret sa dogovorenim klijentima. Četvrtak i petak su dani za novac. Ako ste se tako organizovali uspeh predstoji. Emotivno razmišljate o osobi sa kojom ste duži period živeli, pa vam pomalo nedostaje ta energija. Slobodan Strelac se okreće optimizmu i ide dalje. Poznanstvo vezano za posao. Strelac u braku ili vezi mora da se oslobodi osobine da se on za sve pita. Zdravstveno, krvni pritisak veći. Probleme čuvate u sebi, često ste žrtva socijalnog okruženja, ogovaranja, to obara vaš imunitet.

JARAC

Posao vam se budi i raste. Velike šanse su pred vama za dalji uspeh u karijeri. Ova nedelja je dobra da se izmeni mnogo toga i sigurno je da će novi sistem na poslu da vam donese i više novca. Zapravo bićete u žiži interesovanja. Saradnja sa Bikom i Ovnom daje stabilnost, dok sa Strelcem možete da osetite šta je opimistična energiju koja daje motivaciju za rad. Emotivno, nećete biti preterano aktivni na polju ljubavi jer živite život za posao. Jedna Devica vam se udvara duži period. Razmišljate da li da se upustite u tu ljubavnu avanturu. Savet je svakako da ste neko kome treba opuštanje i emocija. Manje razmišljajte o poslu. Zdravstveno, osetljivo grlo ili problem sa bronhijama.

VODOLIJA

Emotivno ste nadahnuti za rad. Iako ste sposobni za mnogo što šta, tokom nedelje pokazaćete više emocija prema saradnicima što će ih sve prilično iznenaditi. Ukoliko pravite planove, neka oni budu realni i prihvatljivi za osobe koje su pored vas. Pomoć prijatelja može da promeni vaš finansijski status. Emotivno ukoliko ste u braku, očekujte da ćete biti u težoj nedelji jer partner nema preveliko strpljenje za vas. Vodolije koje su slobodne, žele da odu na neko putovanje i tamo u nadi upoznaju osobu koja je srodna duša. Zdravstveno, manja depresija ili problem sa kolenima.

RIBE

Previše radite kao da nema radnog vremena. Morate sami da gradite svoju karijeru. Kao i uvek razmišljate vrlo temeljno o svom radu. Niste dobro plaćeni ali izdržavate ono što drugi ne bi uradili. Dobra saradnja sa Rakom ili Lavom. Uspećete da se izborite i da vaše ideje i planovi izađu na vrh. Novac očekujte od petka ili vikend. Emotivno, osećate ljubav, bićete u centru pažnje na nekom skupu gde će vas zapaziti osoba iz znaka Bik. Verovatno započinjete ljubavnu vezu. Ribe u vezi ili braku moraju da se opuste jer ih radna atmosfera odvaja od voljenog bića, a to nije dobro za vašu zajednicu. Zdravstveno, iscrpljenost uzima svoj danak.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.