Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 14. jul - nedelja 20. jul)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje polako nastavljaju tamo gde su pre par meseci zastali u emovtinim odnosima. Oni koji su prežeiveli problematičan peirod i rešili nesporazume biće opušteni. Slobodni mogu odahnuti i krenuti u nove osvajačke pohode.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će ove nedelje otvorenije komunicirati o svojim emocijama sa partnerom i pokušaće da mu se više približe, iako on i dalje može imati masku zatvorenosti. Slobodni će biti otvoreniji za emotivne kontakte i mogu imati neko lepo poznanstvo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje ponovo postaju zaokupljeni porodičnim dešavanjima, i moraće da reše nešto su u prethodnom periodu pokušali da izbegnu. Slobodni će biti emotivnji i mogli bi da se zaljube. Neki će rešiti stare ljubavne nesporazume.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje postaju komunikativniji i otvoreniji kada su u pitanju ljubavni događaji, neki bi mogli da se zaljube, ili da upoznaju osobu koja im se dopada, a sretniji će započeti novu ljubavnu vezu. U odnosu sa partnerom biće više uvažavanja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovima ove nedelje misli mogu biti na sasvim drugom mestu, pa će onima koji su na putu biti najzabavnije, jer tako imaju najviše šanse da sretnu neku zanimljivu osobu koja ćeprivući njihovu pažnju i sa kojom je moguća uzbudljiva veza.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu imati potrebu da se opuste u prijateljskom društvu, a neki upravo tamo mogu sresti osobu koja će im se dopasti i sa kojom će poželeti ozbiljniji kontakt. Zauzeti će se truditi da sa partnerom uspostave emotivniji odnos.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vagama će ove nedelje sve više odgovarati da se opuštaju u porodičnoj atmosferi i sa partnerom provode malo mirnije trenutke. Slobodni pripadnici znaka mogu imati značajne susrete, ali će želeti da u tu osobu prvo steknu više poverenja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje poželeti melo više druženja i komunikacije, ali će im najviše prijati društvo bliskih osoba kao bi se zaista opustili. Novi kontakti su mogući na ptuovanju, a nekima se može dopasti osoba koja će delovati prilično tajanstveno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu da se oslone na partnerai prepuste mu neke važne odluke sa punim poverenjem. Slobodni kao da će se malo prepustiti i trebaće im više poticaja u novim kontaktima, ali oni koji žele tajne kombinacije imaće dosta uspeha.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave odnos sa mnogo više emocija i međusobnog uvažavanja, iako će druga strana biti mnogo zaslužnija za to. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i tako upoznati i neku zanimljivu osobu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije se ove nedelje mogu više okrenuti nekim porodičnim dešavanjima, pa će i odnos sa partnerom dobiti na važnosti. Slobodni pripadnici znaka i dalje će biti aktivni u potrazi za zabavom i emotivnim uzbuđenjima, ali će to biti u manjoj meri nego pre.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje ući u period kada će ih pratiti više sreće u emotivnim odnosima, slobodni će imati više šansi da upoznaju osobu koja će im se dopasti, ali i da započnu lepu ljubavnu vezu. Odnos sa partnerom biće ispunjen sa više nežnosti.

conopljanews.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.