PROMENA PLANA: Nole i Jelena ipak neće na Kubu, već mnogo bliže

Mladenci su juče privatnim avionom oko 13 sati napustili Crnu Goru. Do aerodroma ih je ispratilo jako obezbeđenje te je bilo nemoguće fotografisati njihov dolazak na tivatski aerodrom sa kojeg su odleteli. Nekoliko sati pre slavnog tenisera, Crnu Goru su napustili članovi njihove uže porodice, a porodicu Đoković je u restoranu "Novak" dočekalo mnoštvo prijatelja nestrpljivih da im što pre čestitaju ženidbu najstarijeg sina.

Novak i Jelena će uskoro otputovati na bračno putovanje koje će, prema rečima njihovih prijatelja, najverovatnije provesti u Italiji ili u Grčkoj.

Od dalekih putovanja ka egzotičnim destinacijama teniser i njegova šarmantna supruga odustali su zbog njene trudnoće. Na putovanju će imati čega da se prisećaju jer su, prema rečima njihovih prijatelja, imali svadbu za pamćenje.

Pošto su se u četvrtak venčali na Kraljičinoj plaži u luksuznom Aman Rizortu, Jelena i Novak su u petak ispratili većinu svojih zvanica i dan proveli u prilično opuštenoj atmosferi.

U subotu, slavni teniser i njegova supruga, koja je bez premišljanja uzela prezime Đoković, zavetovali su se po pravoslavnom običaju i u crkvi, i to u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na samom ostrvu Sveti Stefan.

Fudbaler Neven Marković bio je kum na crkvenom venčanju svetskog šampiona, dok je sklapanju njegovog građanskog braka sa Jelenom kumovao Britanac Mark Stilitano, srpskoj javnosti najprepoznatljiviji kao bivši dečko naše lepe Ane Ivanović.

Tako je Nole na venčanju okupio čak četiri kuma. Vuku Kovačeviću, drugaru iz najranijeg detinjstva, teniser je kumovao pre dve godine na venčanju sa njegovom izbranicom Tijanom. Drugarski odnos sa fizioterapeutom Miljanom Amovićem doveo je čak do duplog kumstva, tako je Novak pre tri godine kumovao Miljanu na crkvenom venčanju, i istovremeno krstio njegovu ćerku.

Šta su radili dan posle svadbe?

FUDBAL - Mladenci su se trudili da iskoriste svaki trenutak na Svetom Stefanu da budu sa svojim najbližima. Već dan posle svadbe, Novak je od ranog jutra sa braćom Markom i Đorđem, ocem Srđanom i drugarima igrao fudbal, a Jelena se odmarala u bašti hotela uz najužu porodicu.

24sata

Pogledajte još