Kako prepoznati kada ONA GLUMI orgazam?

Istraživanja navode kako je svaka žena barem jednom glumila orgazam, a skoro polovina poseže za ovom metodom vrlo često. Osim što ne želi da poljulja vaš ego izjavom da je nedostatak tehnike kao rezultat imao glumljeji vrhunac, postoje i mnogi drugi razlozi zbog koga može da glumi orgazam.

Jedan od tih razloga mogla bi da bude i količina alkohola koju je konzumirala. I dok neke žene tvrde kako ih alkohol opušta, činjenica je da on smanjuje seksualnu želju. Treba im duže da postignu orgazam, ako ga uopšte mogu postići. Druga mogućnost su iskrivljena očekivanja. Može da smatra da će vas razočarati ako ne postigne vrhunac. Takođe može da misli da ćete seks s njom okarakterisati kao loš, ako ne doživi orgazam. U slučaju da je umorna i zabrinuta šanse za vrhuncem takođe su male.

Istinski zadovoljena žena želeće da ostane u vašem zagrljaju i toplini postelje
(old_image)

A kako prepoznati glumicu? Žene jednostavno ne mogu da glume navlaženost. Ako proizvodi dovoljno sopstvenog lubirkanta, možete sa sigurnošću reći da uživa. Zato ako na strateškom mestu osetite suvoću, znajte da nije uzbuđena. Ako se ne zabavlja, već će smisliti način kako da se izvuče iz vašeg kreveta i sve brzo završi. Jedna od čestih metoda jeste nagli orgazam. Taman ste odredili tempo i postepeno započeli penetraciju, kad ona odjednom postiže vrhunac. Glasan vrisak, dramatičan uzdah i posle toga ništa, osim možda želje da bude negde drugo, što dokazuje i brzina kojom izlazi iz kreveta. Za razliku od toga, istinski zadovoljena žena želeće da ostane u vašem zagrljaju i toplini postelje.

Znaćete da zaista uživa kada joj poraste telesna temperatura, stidne usne su natečene, vlažne i tamnije boje nego inače. Takođe će imati kontrakciju mišića, a klitoris će biti povećan. Grudi će joj takođe biti veće, a bradavice ukrućene. Ovo su stvari koje ni jedna žena ne može da kontroliše, zato će vam biti lako da prepoznate krećete li se u dobrom smeru.

Izvor: portaloko

Pogledajte još