MUŠKE TAJNE: On vam ovo nikada neće priznati!

1.“Hoću da ti se dopadaju moji prijatelji, a ne da ih voliš”

Vaš partner bi voleo da se dobro slažete s njegovim prijateljima, ali ne bi želeo da stalno “visite” s njima. Takođe, nikako mu nemojte reći da vam je neki njegov prijatelj simpatičan ili interesantan. To bi moglo da se protumači kako ne treba.

2. “Ne želim da ‘balaviš’ nad drugim muškarcima”

Neka je to vaš omiljeni glumac, ili neki vaš prijatelj, ili, ne daj bože, njegov prijatelj… Nikako, ali nikako nemojte da s uzdahom pričate o njihovim trbušnjacima, ili ostalim delovima njihovih tela. Takve impresije delite isključivo sa prijateljicama!

3. “Plašim se da ćeš naći nekog boljeg od mene”

Nisu samo žene u strahu, i muškarci se boje da će njihova druga polovina naći nekog boljeg, zgodnijeg, perspektivnijeg od njega. Njihova prednost je to što oni taj strah ipak malo bolje skrivaju od partnerki.

4. “Maženjem ne želim da dođem do seksa… Dobro, ne uvek”!

Nisu samo žene te koje vole da se maze i opuštaju u partnerovom zagrljaju. Muškarac vam nikada neće priznati, ali i on jednako uživa u tome kao i vi. To što je krenuo da se ljubi s vama, ili vas jednostavno mazi, to ne znači automatski da su mu na pameti “bezobrazne” stvari.

5. “Ne očekuj da ti kažem šta radim u izlasku s prijateljima”

Nikada, ali nikada ga nemojte pitati šta je radio one večeri kada niste izašli zajedno. Izlazak s prijateljima je nešto samo njegovo, kao što je i samo vaše kada izađete s prijateljicama. Uostalom, ponekad je bolje da ne znate neke stvari - manje će boleti ako ste u neznanju...

Izvor: TOI/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.