Pogledajte kom fudbaleru pripada ovaj trofej

Mario Gece sinoć je postao pravi heroj. Svi gresi su mu oprošteni zahvaljujući golu koji je Nemce odveo na vrh, a Argentince bacio u očaj. I, naravno, zahvaljujući tomu dobio je zasluženu medijsku pažnju.

A, kao što je bilo i za očekivati, mediji i fanovi su se zainteresovali za svaki aspekt njegovog života, pa tako i ljubavni. Što znači da je u središte pažnje došla i njegova djevojka An-Katrin Bromel, koju proglašavaju najzgodnijom devojkom fudbalera ovog Svetskog prvenstva.

Zgodna Nemica je svog 22-godišnjeg dečka bodrila na tribinama, što je propraćeno na društvenim mrežama, gde su, između ostalog, sakupljene i sve fotke s njenih starih, ugašenih profila. Osim toga, od sinoć se na Twitteru objavljuju razni komentari koji pokazuju da je An-Katrin Bromel prilično poznata u Nemačkoj.

"Gece je zadao pobednički gol na SP-u i još otišao kući s An-Katrin Bromel. Pa vi recite da Bog nema favorite", "Danas je dan kad svijet upoznaje Ann Kathrin Brommel" ili "Svi vi povremeni fanovi nogometa, ne guglajte #Goetze. Umesto toga guglajte njegovu devojku Ann Kathrin Brommel. Bolje ćete spavati", samo su neki od komentara.

Index.hr

Pogledajte još