Srbi zaglavljeni na pistama na Skijatosu i u Milanu

Naime, putnici Er Srbije su se javili koji kažu da na aerodormu u Milanu već 12 sati čekaju polazak aviona za Beograd. Putnici koji su se javili kažu da im je u Milanu rečeno da je let za Beograd otkazan, a da im iz kompanije Er Srbija, koju su zvali, ne daju nikakvu informaciju, prenosi B92.

Na sajtu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" piše da je avion iz Milana u Beograd trebalo da sleti u 11:20, a sada je objavljena nova informacija da je vreme dolaska aviona 02:50 15. jula.

Let Er Srbije iz Milana za Beograd odložen je usled tehničkog problema. Svi putnici su zbrinuti i u Beograd bi trebalo da stignu pre ponoći, potvrđeno je "Blicu" u "Er Srbiji". "Bezbednost nam je uvek na prvom mestu i dok svi bezbednosni standardi nisu zadovoljeni, avion ostaje prizemljen. Putnici na ovom letu su zbrinuti, smešteni su u hotelu i dobiće obrok do sledećeg poletanja. Ako sve bude teklo po planu, poletanje bi trebalo da bude već večeras, što znači da će putnici u Beograd stići pre ponoći".

Takođe su naši turisti koji su bili na letovanju na Skijatosu na društvenim mrežama objavili da avion kasni zbog toga što se navodno čekaju mehaničari koji bi trebalo da srede agregate. Na sajtu aerodroma planirani dolazak sa Skijatosa je bio u 12.45, a nova informacija bi trebalo da bude poznata posle 19 časova.

Kako je rečeno u Er Srbiji, u Milanu postoji tehnički problem s avionom i razmatraju nekoliko opcija kako bi pomogli putnicima. U Milano je poslat novi avion, putnici su, kako tvrde, zbrinuti i prebačeni u hotel, a polazak iz Milana se očekuje nešto iza ponoći.

U Er Srbiji naglašavaju da im je bezbednost putnika na prvom mestu i da će svima kompenzovati, kako kažu, "gubitak vremena".

"Blic" piše da su problem danas imali i putnici čarter kompanije Aviolet, koju je pokrenula Er Srbija, a koji je trebalo da poleti za Rodos, danas, u 16.50, na tu destinaciju putnike će da preveze u 19.45. Do kašnjenja polaska leta za Rodos došlo je, takođe, usled tehničkih problema.

"Prvo su nam rekli da je let u 12.40, pa su onda pomerili za 16.50. Nekoliko sati smo sedeli na aerodromu bez ikakvih informacija. Onda su nam rekli da je avion u vazduhu, a na kraju da je na Skijatosu. Sada su rekli da je avion pokvaren. Drže nas ovde na aerodromu...", priča jedan od putnika A.B. koji se našao u ovoj situaciji.

Izvor: Mondo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.