OSUĐEN: Ognjen Koroman dobio uslovnu kaznu zbog tuče na utakmici!

Ognjen Koroman osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, zbog nanošenja povreda tadašnjem fudbaleru Hajduka iz Kule, u poluvremenu utakmice koja je igrana 2009. godine na Marakani.

Sud je utvrdio da je Koroman u tunelu, u poluvremenu, napao i dva puta udario Dukića, koji je pao na zemlju i zavrsio u bolnici.

- Kazna koju je sud izrekao bivšem kapitenu crveno-belih od četiri meseca zatvora, neće biti izvršena, ukoliko on u narednih godinu dana ne počini isto ili slično krivično delo – objašnjava sagovornik Telegrafa.

Tužilastvo je optužnicu protiv Koromana podiglo još u novembru 2009. godine, zbog nasilnog i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, ali je suđenje počelo tek 2012. godine jer se Koroman, koji je igrao u Rusiji u to vreme, nije pojavljivao na suđenjima.

Dvojica fudbalera, sudeći po izjavama koje su dali pred sudom, u međuvremenu su zakopali “ratne sekire” pa su tvrdili da se incident nije dogodio, kao i da se Dukić sam okliznuo i pao. Sud, međutim, u to nije poverovao.

Izvor: Telegraf / youtube

Pogledajte još