Finale Beck’stage-a

Posle nekoliko krugova takmičenja, u finalu su svoje umeće pokazali Dražen Zimonjić i sastav G+Shame (live set), gde su G+Shame i pobedili

Nakon proglašenja pobednika, za gramofone staje Heartthrob. Svi prisutni su, čini nam se, bili pomalo zbunjeni minimalom i electrom sa psihodeličnim elementima koji je ovaj DJ puštao. Ozvučenje nije bilo previše jako (mada ni ne mnogo kvalitetno), osvetljenje odlično, ljudi baš koliko i treba.

A onda, negde oko dva sata iza ponoći, ono što smo čekali te večeri – Technasia, odnosno jedna polovina ovog sastava - Charles Siegling, koji je radio DJ set. Sećamo se njihovog odličnog live seta na EXIT-u, kada su bukvalno prodrmali masu i napravili haos u našim glavama tog jutra. Za set Charlesa Sieglinga možemo reći da je bio više nego odličan. Tehno svojstven sastavu Technasia, mnogo dobrih, poznatih numera (poznati su i po mix cd-u "Fuse Presents Technasia” na kome je u njima svojstvenom maniru namiksano 38 numera u sat vremena) upokavan u energični, tvrđi tehno. I sve tako puna dva sata, elektronska dens muzika nas preplavljuje bez stajanja i pauza.
A publika? Dovoljno je reći da se Charles jos seća “lude i energične publike” na svom nastupu od pre nekoliko godina u Beogradu.

U gornjem delu kluba “Poseydon” mali azil. Mogli ste da uživate uz lake i melodične note house-a, ili se jednostavno odmorite na foteljama (na kojima su logoi sponzorskog piva).

Pobednicima (G+Shame) čestitamo na pobedi, i nadamo se da će organizator ispuniti jedno od svojih obećanja, a to je da pobednik dobije put u London.

Nada Veljković

Ostale fotografije možete da pogledate u foto-galeriji:

Pogledajte još