Rik Džejms otkrio sočne detalje o princezi Jelisaveti

U autobiografiji „Glow“, Džejms piše kako je prvo upoznao njenu ćerku Katarinu Oksenberg, ali da se odmah zainteresovao za Jelisavetu. Brzo su postali prijatelji, viđali su se, a ona mu je čak pomogla da se odvikne od droge. Jedne večeri se, kako navodi, našla u njegovom apartmanu, htela je da joj nabavi karte za stendap Edija Marfija. On se zabrinuo da li je ona spremna za tu vrstu vulgarnosti budući da je princeza, ali ga je ona opustila ispričavši mu bezobrazan vic. Postoji i fotografija iz 1985. iz Medison skver gardena u Njujorku na kojoj su Rik i Jelisaveta zagrljeni.

Njihova veza je, kako piše, cvetala, ali su se brzo razišli.
Međutim, princeza Jelisaveta tvrdi da nikakvu aferu s Rikom Džejmsom nije imala.

- Upoznala sam Rika jednom na koncertu i još jednom na prijemu. Oba puta bila sam u prisustvu svoje ćerke Kristine. Bilo je to pre 35 godina - oštro je demantovala glasine.

I ostatak knjige Rika Džejmsa pun je (neproverenih) anegdota i ličnih bizarnih sećanja. Otkriva kako je trebalo da ide na zabavu kod Polanskog iste večeri kada su ubice Čarlsa Mensona napravile pokolj. Piše i o tome kako je bio svodnik, drogirao se, spavao s nebrojeno žena, kako su njegova djevojka Tanja i on osuđeni su za premlaćivanje dveju žena... Rik Džejms je preminuo 2004. u 56. godini od mešavine devet vrsta droga.

Bila je i verenica Ričarda Bartona
AFERA - Pored bivših muževa Hauarda Oksenberga, Nila Roksburga Balfora i Manuela Uljou Elijasa, princeza Jelisaveta bila je verena za glumca Ričarda Bartona, a pripisivali su joj i afere sa Džonom Ficdžeraldom Kenedijem, Frenkom Sinatrom, Šonom Konerijem. Poslednjih godina je u vezi sa operskim pevačem Draganom Babićem.

24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.