Za njih nikad ne biste pomislili da su isto godište!

Mnoge naše poznate ličnosti kriju svoje godine "kao zmija noge". Uporedili smo neke zvezde iz regiona koje su rođene iste godine, a za koje bi malo ko rekao da su ista generacija. Pogledajte naš izbor.

Stoja i Severina

(old_image)

Foto: Facebook

Obe se bave istim poslom, jedna dolazi iz Srbije, a druga iz Hrvatske. Severina ima veliki broj fanova iza sebe, dok je Stoja u medijima već više od 15 godina. Obe pevačice imaju 42 godine, što bi verujemo, makar na prvi pogled, malo ko rekao.

Zdravko Čolić i Miloš Bojanić

(old_image)

Foto: Facebook

Najveća regionalna zvezda Zdravko Čolić i Miloš Bojanić, folk pevač i pobednik rijalitija „Farma“, dele još nešto, pored ljubavi prema muzici. Obojica su rođeni pre 63 godine, a priznaćete da Čola izgleda makar za nekoliko godina mlađe.

Marija Šerifović i Mia Borisavljević

(old_image)

Foto: Facebook

One furaju potpuno drugačiji fazon, ali su obe pevačice i to veoma uspešne. "Kraljica beogradskih klubova" Mia Borisavljević u junu je napunila 30 godina. Isto toliko ove godine puni i Marija Šerifović, evrovizijska pobednica i vlasnica mnogobrojnih hitova.

Indy i Soraja

(old_image)

Foto: Facebook

Indy se pojavila na estradnom nebu pre 10-ak godina, ali je njen izgled kroz godine varirao. Pevačica sada "kuburi" sa viškom kilograma, za razliku od Soraje, koju su domaći mediji skoro "napali" da izgleda anoreksično. Soraja na jesen puni 28 godina, a isto toliko ima i Indy.

Goca Božinovska i Zorana Pavić

(old_image)

Foto: Facebook

Goca Božinovska važi za jednu od najlepših dama na estradi, a godine na njoj se ni ne primećuju. Zoranin izgled je tokom godina išao iz krajnosti u krajnost, a mnogi pamte njena seksipilna izdanja iz devedesetih. Obe pevačice su ove godine napunile 49.

Aca Lukas i Boško Jakovljević

(old_image)

Foto: Facebook

Najpopularniji naš folk pevač, Aca Lukas, ove godine puni 46. Više puta je isticao kako ne vodi mnogo računa o svom izgledu, za razliku od poznatog voditelja Boška Jakovljevića, koji svakodnevno vežba. Boško i Aca "dele" isto godište.

Ceca Ražnatović i Aleksandra Kovač

(old_image)

Foto: Facebook

Folk diva je prošlog meseca napunila 41 godinu, a za domaće medije je u šali rekla kako se oseća "kao da ima 14". Isto toliko godina ima i Aleksandra Kovač, a verujemo da bi većina pomislila da ima makar par godina manje.

Izvor: Srbijadanas

Pogledajte još