PRODUŽECI: Posle Karleušinog napada na Daru, ona joj uzvraća!

Jelena Karleuša se našla u ulozi modnog sudije gde je komentarisala izgled Dare Bubamare, nakon čega joj je uvređena pevačica odgovorila.

Nakon što su u nekoliko navrata "častile" jedna drugu uvredama, pevačica Jelena Karleuša je izgleda rešila da stavi tačku na njenu svađu sa koleginicom Darom Bubamarom, a to je uradila uz priloženu fotografiju uz sledeći tekst:

"-POJAVE SA MARGINA-
Čitav moj javni život, obeležile su pojave, po pravilu sa margina društva, koje su davale sebi na značaju vredjajući mene i moju porodicu na najstravičniji način. I što sam bila uspešnija, tih pojava je bilo sve više. Što sam ja bila lepša i srećnija, pojave su bile sve ružnije i tužnije. Vremenom sam naučila da ih žalim i smatram ih duboko nesrećnim. Nema više potrebe da im ja na uvrede odgovaram. Odgovori su uvek bili moje greške jer sam se na taj način valjala u njihovom blatu. Dovoljan je samo jedan pogled ka njima i da mi bude jasno zašto sa gadjenjem i bez komentara treba da okrenem glavu u drugu stranu.
Oni izgledaju upravo onako kakve su im misli, kakvo im je srce.
Nesrećno."

Međutim, izgleda da do željene tačke ipak nismo došli, jer je na ovu vest odgovorila i Dara Bubamara. Bez mnogo rasprave, on je samo napisala " Tu bi bila tačka stavljena na dotičnu " i dodala fotografiju, upoređujući svoju koleginicu sa kozom, a nije propustila da spomene ni njenu slabu posetu na nastupima.

Sudeći po svemu, koliko god da se obe trude da stave tačku na ovu svađu, sve više se čini da će ova utakmica imati produžetke...

pulsonline

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.