TAJNE FATALNIH ZAVODNICA: Top 7 trikova koji će ga naterati da se zaljubi u vas!

1. Entuzijazam

Neko ko je pun života neodoljiv je za ljude iz okruženja. Te osobe su pozitivne i tako utiču i na druge. Muškarcima je bitan fizički izgled, ali ako pokažete ovu stranu, otkinuće za vama.

2. Žena koja fiksira pogledom

Žena koja sa zanimanjem sluša šta muškarac govori, ona koja gleda direktno u oči, uz koju se muškarci osećaju važnima i posebnima… Da, to je ona žena koja ima “keca u rukavu”!

3. Ponosna je na to što jeste

Žena koja se ne boji da kaže svoje mišljenje čak i kada je suprotno od svih drugih osoba s kojima je u konverzaciji, muškarcima je neodoljiva. Ponekad je pomalo i napadna i nepristojna, ali baš zbog toga je i šarmantna. S njom nikada nije dosadno.

4. Magična moć dodira

Osoba koja vas srdačno zagrli dok vas pozdravlja, koja se ne boji da sagovorniku stavi ruku na rame, koja se ne stidi da pokaže male seksi gestove, ili pak nevin poljubac u obraz… To je ona koja pridobija pažnju gde god da se pojavi!

5. ... I magična moć seksi dodira

Senzualan dodir poput nameštanja kose, stiskanja dok vam je hladno, zapravo su diskretni pozivi da on pogleda upravo na taj deo tela na koji vi želite da privučete pažnju. Ako ste hladni i uštogljeni, pretpostaviće da ste distancirani i da vas je teško upoznati i pridobiti.

6. Svesne su svoga tela i znaju da ga pokažu

Što bolje poznajete i cenite svoj izgled, bolje ćete se predstaviti. Ako sedite prekrštenih nogu pogureni na kauču i još ste zagrlili jastučić, šaljete poruku da mislite kako imate previše kilograma ili pokušavate samo da prikrijete stomačić. Ne skrivajte se, već pokažite šta imate!

7. Nije preterano našminkana

Žena koja nema prenapadnu šminku je ona koja će uvek biti primećena. Prirodna lepota je pravi pogodak. Ali, malo rumenila i blagog sjaja za usne ne može da škodi...

Poslužite se i korektorom koji će prikriti vaše eventualne nedostatke.

Izvor: portaloko.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.