Napravila kajak u obliku svoje vagine (FOTO) (VIDEO)

Umetnica iz Japana uhapšena jer je slala selfije svoje vagine distributerima kajaka, kuražeći ih da naprave kajak inspirisani anatomijom njene vagine.

Megumi je napravila svoj lični vagina-kajak koristiće 3D skener i štampač, a to možete videti dole na slici.

Međutim, njen feministički podvig je bio prekinut od strane policije koja ju je uhapsila kada je mejlovala 3D snimak svojih intimnih delova čak 30 ljudi.

Kajaci nisu njena jedina zanimacija – pravi i razne skulpture koje su ili u obliku vagine ili imaju naslikanu vaginu. Svoju vaginu oslovljava sa ‘Manko’, što je bezobrazna japanska reč u slengu za vaginu.

U svom blogu je napisala: ‘Ručno vajanje nije najpogodnije za izradu velikih umetničkih komada kao što su vrata, automobil ili čamac. Razmišljala sam šta bih mogla da uradim da to omogućim, a onda sam shvatila da tako nešto mogu da uradim pomoću 3D skenera, i to vrlo lako!

Međutim, problem je u tehnologiji i ceni. Ne mogu da priuštim izradu sama, a ne mogu ni samo skener da koristim. S toga, moj zahtev za podrškom je vrlo jednostavan – hajde da se udružimo i napravimo najveći vagina-čamac koji će plutati morima.’

(old_image)

Iako slike pokazuju da je Megumi dobila prilično visoku cifru za svoj bizarni i ambiciozni projekat, policiji se ovo nije nimalo dopalo.

Web stranica Kotaku kaže da je Megumi i dalje u policijskoj stanici u Tokiju.

Na svom blogu gde piše o izložbama pod pseudonimom Rokudenashiko koji se ugrubo prevodi u ‘nevaljala devojčica’ ili ‘devojčica koja nije dobra ni za šta’, Megumi kaže:

‘Mislila sam da će biti zabavno da ukrasim svoju vaginu i napravim od nje umetničke izraze, međutim, jako me je iznenadilo što se toliko ljudi našlo uvređeno kada su videli moj rad i kada čuju da koristim reč Manko. Manko i vagina su tabu reči u japanskom društvu. Penis je, s druge strane, često korišćen u ilustracijama i postao je deo pop kulture. Ali, vagina nikada nije doživela svetlost dana. Za vaginu se smatra da je strašna reč, još gori pojam, i svi je previše sakrivaju; istina je da je vagina, kao i bilo koji drugi deo nas, samo deo ženskog tela.’

Izvor: DailyMail

Pogledajte još