Za četvrtak, 10. septembar 2009.

BEOGRAD, 10. septembra 2009. (Beta) - Naslovne strane beogradskih listova danas su posvećene poseti predsednika Srbije Borisa Tadića BiH, ukidanju poternice za glumcem Žarkom Lauševićem i fudbalskoj utakmici Srbija-Francuska.

ALO - O ukidanju poternice za glumcem Žarkom Lauševićem - "Ukinuta poternica za Lauša". List piše da je "Uništeno 20 tona kancerogenog krompira uvezenog iz Crne Gore". "Orlovi za korak bliži mundijalu" piše list posle sinoćne fudbalske utakmice Srbija-Francuska.

BLIC - "Ukinuta poternica za Lauševićem", izveštaj je o odlaganju izdržavanja kazne glumcu, a "Uništeno 20 tona otrovnog krompira iz Crne Gore", naslov je posvećen akciji inspekcije. O fudbalskoj utakmici Srbija-Francuska list piše pod naslovom "Bod veliki kao Afrika".

BORBA - O otvaranju škole u Republici Srpskoj "Škola koju je Tadić otvorio na Palama nedovršena, radovi još nisu plaćeni". O poziciji Srbije u svetu - "Srbija 88 u svetu po uslovima za poslovanje.

VEČERNJE NOVOSTI - Izjava tužioca Slobodana Radovanovića naslovljena je "Jedan krije tajnu", dok o subvencionisanim kreditima list piše pod naslovom "Stan nikad bliži". O odluci Trećeg opštinskog suda list piše pod naslovom "Lauševića čeka sloboda".

GLAS JAVNOSTI - Pod naslovom "Tuđe uvozimo, svoje bacamo" list piše da je inspekcija na granici uništla 20 tona zagađenog krompira iz Crne Gore. O godišnjici stradanja u Medačkom džepu u tekstu "Da se ne zaboravi".

DANAS - "Srbija odbila da podrži 24 deklaracije EU", izveštaj je o spoljnoj poslitici, a "Dobra reklama, skromna ušteda", naslov je posvećen proizvodima na akciji. O postrojenjima sa opasnim supstancama list piše pod naslovom "Zastarele tehnologije i ljudski faktor najčešći uzrok tragedija".

KURIR - O prodaji Galenike "Ne može za DŽ". "Privremena sloboda" o tome da je juče privremeno povučena poternica za glumcem Žarkom Lauševićem do odluke Vrhovnog suda.

POLITIKA - Izjava predsednika Srbije naslovljena je "Tadić: Idem u Sarajevo čim me pozovu", a velikim dužnicima za struju je posvećen naslov "Glavni odbor SPS-a i BIA među najvećim dužnicima za struju".

PREŠ - "Remi zlata vredan", o nerešenom rezultatu sinoćne fudbalske utakmice Srbija-Francuska. List piše da će novi republički tužilac biti Zagorka Dolovac - "Zaga umesto Radovanovića".

PRIVREDNI PREGLED - O novim stambenim kreditima " Ćar za građane i građevinare". O prodaji računara u Srbiji "Pad prodaje računara u prvoj polovini 2009."

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.