Horoskop otkriva vaše tajno oružje u zavođenju!


Žena Ovan
je vatrena osvajačica koja voli biti u centru pažnje, i to čini seksi odećom
Voli da se ,,utegne’’, i to čini kako bi istakla svoje najjače adute. One imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i stratsvene.

Žena Bik menja svoj pristup od ,,devojke iz komšiluka’’ do ženstvene fatalne žene!
Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su, i vole dodire tokom komunikacije.

Blizanci su večno dete sa sto lica
Pripadnice ovoga znaka su veoma šarmantne, brzo misle, i vrlo su komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svetle kose i očiju, a tamnijeg tena. Vole da se transformišu i svoj zavodnički pristup menjaju u zavisnosti od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rakovi su svi nežni i osetljivi
Ove žene obično imaju obline, vole porodicu, i muškarci ih smaraju poželjnim partnerkama. Vrlo su ženstvene i vole kavaljersku pažnju.

Lavice su dominantne, spretne i vole da su u centru pažnje
Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvek pretvoriti u prednosti.

Device imaju latentnu seksualnost
Pošto su pedantne i organizirane u svakodnevnom životu, isto to ih krasi i u igri zavođenja. Obično igraju igru dobre devojčice, imaju prefinjene crte lica, i romantični stil odevanja.

Vage imaju odlične zavodničke metode, i dosta paze na izgled
One znaju dobro i primereno da se obuku u svakoj situaciji, pažljivo se doteruju, ali isto tako i znaju da zavedu svojim stajlingom. Frizura im je uvek odlična, a šminka perfektna!

Škorpije su opasne zavodnice
Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su, i obično imaju promukli i senzualni glas. Obaraju s nogu, međutim umeju da budu i posesivne. Kada zavode igraju na toplo - hladno, pa partnera doslovno pomute i slude.

Žene Strelci su neuhvatljive
Obično neguju sportski stil, no vole i nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju preterane obline što lukavo pretvaraju u prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov osmeh je jednostavno neodoljiv.

Žena Jarac osvaja hladnoćom
One odaju utisak moćnih i nepokolebljivih žena i obično ,,napadaju’’ slabije partnere. Imaju lepe noge, obično su vitke, a vrlo dobro ističu svoju vitku figuru dobrom odećom.

Žena Vodolija izgleda prilično nezainteresovano za to kakav utisak ostavlja na muškarce
Pripadnice ovog znaka zanima duhovni nivo, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Spajaju nespojivo pri oblačenju, vole ljubičastu boju i izgledaju seksi čak i u trenerci I patikama! Uglavnom neguju prirodan izgled.

Ribe su snene, nežne i osetljive
No, to je samo trik zlatne ribice koja će se ,,nesvesno’’ uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nežne i lepo oblikovane noge, sanjiv pogled, i bez problema će iskoristiti svoju kartu ,,ranjene srne’’.

Izvor: 24sata

Pogledajte još