Kako je bezazlena pretnja samoubistvom umalo postala stvarnost! (VIDEO)

Naime, u toku svađe, Šuang Cu (23) okliznula se na terasi, prevrnula i ostala da visi 11 spratova iznad ulice.

Drama je počela kada je usred žestoke svađe sa ukućanima, devojka došla do zastakljene terase i počela da viče kako će sve prekinuti za svagda.

Njen otac izjavio je kako joj porodica nije poverovala, već su joj odgovorili da ne bude glupa i nastavili su da gledaju televiziju.

Ipak, kada je prišla blizu ograde, okliznula se, prevrnula i ostala da visi.

Kako su ispričale komšije koje žive u stanu ispod, čuli su žučnu raspravu i vrisku koja je dopirala iznad i izašli su na terasu da vide o čemu se radi.

- Nisam mogao da verujem. Očigledno je da se spotakla, ali je nekako uspela da se uhvati za rešetku ili joj se noga zaglavila pa nije pala. Visila je naopačke i izgledalo je kao da će svakog trenutka da padne na ulicu. Uspeo sam da je pridržim nekako - priča komšija nesrećne devojke.

Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta, uspeli su preko prozora da se zakače za ogradu i pomognu joj da se vrati u stan.

Dramatičnu scenu spasavanja snimila je osoba koja se zadesila na ulici i snimak je podelila na društvenim mrežama, a vatrogasac je nagrađen za hrabrost jer je preskakao preko prozora rizikujući sopstveni život.

Izvor: Blic

Pogledajte još