Naša manekenka koja je zavela Lea Dikapria u provodu na splavovima

Naša manekenka Aleksandra Nikolić, poznata po prijateljstvu sa holivudskim zavodnikom Leonadrom Dikaprijom i po ulozi u spotu poznatog američkog repera Pitbula, došla je na kratko u prestonicu Srbije i tu priliku je iskoristila da poseti beogradski epicentar noćnog života - splavove.

Naša lepotica u spotu Pit bula igrala je rame uz rame sa holivudskim “nestašnim dečkom“ Čarlijem Šinom, a veže je i prijateljstvo sa Leo Dikparijom, koji je, ako je verovati medijima, i bio zaljubljen u nju. Rupu u svom gustom poslovnom rasporedu iskoristila je za jednodnevnu posetu Beogradu, ali i poznatom serijalu haus žurki na beogradskom splavu “Club 94”. A malo je reći da su tokom večeri svi muški pogledi bili uprti u nju.

- Ne volim mnogo da izlazim, a i nemam baš mnogo vremena za to zbog poslovnih obaveza. Ipak, volim haus muziku i svratila sam sa prijateljem na Club 94 gde smo sa zaista super proveli. Već dan kasnije sam morala da otputujem u Istanbul gde su me čekale nove obaveze, ali planiram opet da dođem kad se vratim - kaže ova zanosna plavuša.

O proboju ova mlade Beograđanke na svetskoj sceni dovoljno govori i to što je zaštitno lice brendova „Sony“ i „Skechers“ za čitavu Ameriku, a fotografisala se i za španski “Harper’s Bazaar”, kao i za francuske magazine “Femme” i “Noon”.

Osim originalne pesme, na Youtube kanalu se može pronaći "snimak iza scene" za snimanje spota “Sexy people”, gde se, takođe, pojavljuje naša manekenka.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.