Kineski horoskop za 18. jul

Tigar
Mnogi pripadnici ovog znaka danas će u vazduhu osetiti posebnu magiju. Dan je kao stvoren za ljubav toliko, da će te moći sa svojom voljenom osobom da komunicirate bez ijedne reči. Pogledi, dodiri i enegrija između vas biće neponovljiva. Iskoristite današnji dan maksimalno.

Pacov
Danas će vam komunikacija ići od ruke. Ako niste sigurni po nekim pitanjima na poslu ili kod kuće, danas je pravo vreme da postavite direktno pitanje. Nemojte se ustručavati da zatražite savet ili pomoć, jer to nikako ne znači da ste glupi ili neobrazovani. Budite iskreniji u partnerskim odnosima.

Bivo
Dajte sve od sebe da ispunite svoje porodične, poslovne i privatne obaveze. Napravite dobar miks kako bi svi segmenti života bili zadovoljeni. Pokušajte da nađete neko srednje rešenje, kao što je pauza za ručak sa prijateljima i veče provedeno sa porodicom. Niko ne sme da ispašta danas!

Zec
Danas uzmite u ruke luk i strelu i gađajte pravo u cilj. Ispred vas je povoljan dan. Zamislite ono šta želite da ostvarite i krenite hrabro ka ostvarenju svoje želje. Vreme je kao stvoreno za proširivanje vidika. Obrazovanje, putovanje ili duhovno uzdizanje čeka na vas.

Zmaj
Danas vas energija ohrabruje da raskinete sa konzervativnom tradicijom. Ako ste bili ponosni, stidljivi i zatvoreni po pitanju pokazivanja emocija i slabih strana, sada je pravo vreme za promene. Ljubav vas čeka na uglu. Otvorite svoje srce i krenite ka njoj. Očekuje vas romantično i uzbudljivo veče.

Zmija
Danas napravite plan i držite ga se. To će vam pomoći da postignete sve obaveze koje imate. Porodične obaveze neka budu u prednosti u odnosu na posao. Ukoliko ne uspete sve da postignete, zatražite pomoć od nekoga kome verujete. Vodite računa da vas ne uhvati panika.

Konj
Na poslu vas čeka neplanirano stresan dan. Vi ćete se možda dobro osećati, ali ćete imati neke neočekivane izazove koji će vas izbaciti iz svakodnevnog koloseka. Vodite računa da ne doneste neke impulsivne odluke zbog kojih ćete kasnije žaliti. Ostanete mirni i promišljeni.

Koza
Ovo bi mogao biti veoma produktivan dan, ali samo ako ne budete srljali i radili više stvari istovremeno. Radije se opredelite za jednu i odradite je kako treba. Rezultati će biti i više nego povoljni. Uveče vas očekuje važan poziv koji će rešiti vaše emotivne probleme.

Majmun
Danas se dobro naoružajte. Moguća je rasprava po pitanju nečega što vas je mučilo u poslednje vreme. Neka osoba je dugo sprovodila svoja pravila i vreme je a pokažete da to ne može tako. Budite hrabri i ne dozvolite da vam emocije prevladaju razum.

Petao
Danas nećete biti u mogućnosti da sve što želite obavite na pravi način, ali ne očajavajte. Granice koje su postavljene ustvari su tu za vaše dobro. Veoma ste šarmantni i danas ćete zračiti tako, da ćete moći da osvojite sve pripadnike suprotnog pola. A možda je među njima i vaša srodna duša.

Pas
Vaša uznemirenost i briga će danas biti pod naponom. Očekujete neku vest i to vam ne da mira. Vest će svakako doći čekali je vi ili ne. Ne dozvolite da vam nervoza upropasti dan. Bolje bi bilo ga ga iskoristite u prirodi, u prisustvu porodice ili voljene osobe.

Svinja
Ne dozvolite da vam iznenadne poruke i vesti pokvare raspoloženje, već zadržite osmeh na licu. Možda ćete u korist svojih ličnih interesa morati da istrpite neke neprijatne i teške razgovore. Šta god da je upitanju, promene su dobre jer razbijaju svakodnevnu monotoniju i donose nove inspiracije.

horoscopius

Pogledajte još