GOJAZNI ste, depresivni i USAMLJENI? Ova priča će vas POKRENUTI i promeniti!

Da, gojaznost nije samo stvar preteranog unosa hrane, već je u igri mnogo više. Potrebno je promeniti gotovo se navike koje su vas dovele do toga da više nije reč o “par” kilograma viška, već o ozbijnom problemu koji ne samo što narušava vaš privatni, ljubavni i poslovni život, već vam ozbiljno ugrožava zdravlje!

Ova devojka je uspela da se izbori sa depresijom posle raskida, da shvati šta želi i KAKO želi da izgleda. Njena priča neka vam bude pokretač, inicijalna kapisla za vašu odluku da svoj život dovedete u red!

Mona Kristensen imala je 114 kilograma kada je njen tadašnji dečko odlučio da je ostavi jer je više nije smatrao privlačnom. Godinu dana kasnije, ona mu je dokazala da je pogrešio.

(old_image)

Posle teškog i traumatičnog raskida Mona je počela da drži strogu dijetu i smršala preko 40 kilograma. Naravno, uz konsultaciju sa lekarom, a onda i sa nutricionistom. Jer nije svaka dijeta pogodna za sve. Prvenstveno se mora proveriti u kakvom stanju je vaš organizam, a onda se kreće u drugu fazu – redukovanje i promena ishrane po savetu lekara i nutricioniste!

Ona je svoj proces skidanja kilograma počela nakon traumatičnog raskida sa prethodnim momkom nakon sedam godina veze. “To je veoma osetljiva tema i bila sam šokirana kada mi je rekao da sam predebela da bi bio sa mnom. Ipak, hvala mu. Moj život se drastično promenio od kada se to dogodilo!” - rekla je ona. Priznala je da je na poslu konstantno jela slatkiše kako bi se njima borila protiv stresa. Svoj trideseti rođendan Mona je provela u krevetu prejedajući se, ali već nekoliko meseci kasnije shvatila je da mora da promeni način ishrane i života. Mona je nekada preskakala doručak, pa je ceo dan grickala obroke pune ugljenih hidrata. Danas ima šest obroka dnevno, koji se baziraju na proteinima.
Mona sada ima manje od 70. kilograma, bavi se fitnesom, zdravo se hrani i predstavlja inspiraciju za debeljuškaste devojke širom sveta.

(old_image)Tridesetpetogodišnja NOVA Mona iz Velsa ima i novog dečka, i ponovo je zaljubljena. Od raskida je prošlo pet godina i ona je danas nova žena – zadovoljna, voljena, uspešna i vitka!. U aprilu prošle godine, Mona je pokrenula svoj posao, pa je postala i lični trener.

Više o njenom radu možete saznati na njenom veb sajtu Functional Fitness Forever, na kome ona pokazuje ljudima kako da smršaju, promene životne navike i ostanu vitki.


Izvor: haber/nadlanu

Pogledajte još