SEKS-PRIRUČNIK IZ 19. VEKA: Seks je odvratan čin u kom se ne sme uživati!

Davne 1894. godine, Rut Smiters napisala je i izdala knjigu “Seks saveti za bračne partnere” (Instruction and Advice for the Young Bride), tačnije za tek udate žene u kojoj je vrlo ozbiljno i predano objašnjavala kako da izbegnete seks što više. Ipak je seks jedan odvratan čin u kom se ne sme uživati i treba od njega bežati k’o đavo od krsta.

“U ovom trenutku, draga čitateljko, moram da vam otkrijem jednu šokantnu istinu. Neke mlade žene sa radoznalošću, nestrpljenjem i zadovoljstvom očekuju prvu bračnu noć! Čuvajte se takvog stava. Sebični i senzualni muž može lako da iskoristi takvu nevestu. Najvažnija pravila dobrog braka koje nikada ne smete da zaboraviti su: dajte malo, dajte retko i iznad svega, dajte nerado. Inače se brak može pretvoriti u orgije seksualne požude.”

“Pametna mlada nikada neće dozvoliti da je muž vidi bez odeće, niti će ikada doći u situaciju da svog supruga zatekne bez odeće. Ukoliko ne možete da izbegnete odnos, mora biti u potpunom mraku"
(old_image)

.

Žena mora da bude nepomična tokom odnosa da njen suprug ne bi njene pokrete shvatao seksualno zadovoljstvo.

Muškarci su po prirodi perverzna bića i ako im na neki način date do znanja da bi nešto imali s njima to će rezultirati seksualnim odnosom u abnormalnim pozama.

Odeću za spavanje oblačite u odvojenim prostorijama, a ona ni u kom slučaju ne sme da se skine tokom seksualnog odnosa.

Kada muškarac završi čin, mudra žena će da prigovara i podseti na sitnice koje suprug mora da obavi.

Tokom odnosa žena mora da bude potpuno tiha, ne sme odavati nikakve naznake užitka ili može neprekidno da govori o kućnim poslovima.

(old_image)

Ako suprug zadigne ženinu spavaćicu i pokuša da je poljubi negde drugde na telu, mudra žena to treba odmah da spreči i ode u kupatilo.

Ukoliko pohotni suprug želi da poljubi suprugu u usta, ona treba da se izmakne tako da je poljubi u obraz.


Većina muškaraca će od supruge zahtevati seks svaki dan, a mudra žena će prvih četiri meseca taj čin dopuštati samo dva puta nedeljno,

a nakon toga i taj broj treba smanjivati.

Nakon ovoga, muškarac neće tražiti seks često,

a ako bude tražio neće od supruge zahtevati nepotrebne stvari poput ljubljenja.

Izvor:Telegraf.rs/PortalOko

Pogledajte još