UŽAS KOD VRŠCA: Kanapom obesili psa!

- Nesrećni pas se borio za život koliko je mogao, na šta ukazuje položaj mrtvog tela. Ali, nažalost, nije uspeo da se oslobodi kanapa koji mu je oduzeo život - navela je građanka koja je prijavila ovaj slučaj

Udruženje za zaštitu i prava životinja “Sloboda za životinje” uputilo je Policijskoj stanici u Vršcu prijavu protiv nepoznatog lica koje je obesilo psa u ataru sela Uljma.

Prijavu je Udruženju uputila Uljmanka D. R. čiji je brat našao mrtvog psa obešenog kanapom, blizu takozvanog “Konjskog groblja”, dok je obilazio svoje njive, piše portal evrsac.rs.

Nesrećni pas se borio za život koliko je mogao, na šta ukazuje položaj mrtvog tela. Ali, nažalost, nije uspeo da se oslobodi kanapa koji mu je oduzeo život.

- Ja više, verujte mi, ne razumem ovaj svet. I pokušavam da analiziram to srce u čoveku koje može da oduzme jedan život i to na ovakav način. Neću preko ovoga da pređem, posebno što gotovo svi znaju ko to radi, napisala je Uljmanka u prijavi Udruženju.

Udruženje “Sloboda za životinje” zahteva od vršačke policije da pokrene postupak istrage i prosledi prijavu javnom tužiocu, kako su po zakonu i obavezni.

Telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.