SUDBINA: U poslednjem trenutku zamenio smenu da stigne ranije kući

U neverovatnoj igri sudbine, stjuard Sandžid Sing (41) u poslednjem trenutku je zamenio smenu sa kolegom kako bi stigao kući ranije i ukrcao se na let MH17.

Nažalost, poginuo je tokom pada malezijskog aviona u Ukrajini, dok je majka kući spremila njegova omjiljena jela u iščekivanju njegovog dolaska.

Da situacija bude još čudnija, njegova supruga, stjuardesa je trebalo da radi na letu MH370, nestalom boingu, ali je u poslednji trenutak zamenila smenu sa koleginicom i spasla sebi život.

"Uvek nas pozove pre nego što krene na put. Trebalo je da stigne ovde oko podne i da se ujutru vrati za Amsterdam. Njegova majka ga je čekala sa omiljenom hranom", navodi skrhani otac.

Njihova ćerka, Singova sestra je čekala do 4 ujutru da im kaže stravične vesti, jer roditelji imaju 71 i 73 godine.

Podsetimo, /pocetna/zivot/zelena-srbija/Top-5-najzelenijih-gradova-na-svetu.g-1781952.988.html /pocetna/zabava/hit-foto/20-fotki-od-kojih-ce-vam-srce-ubrzano-lupati-Posle-9-ce-vam-se-sigurno-vrteti-u-glavi.g-1781847.143.html /pocetna/zabava/hit-foto/Nekad-i-sad-Kako-izgleda-kada-ponovimo-smesne-slike-iz-proslosti.g-1781881.143.html /pocetna/zivot/dnevna-doza-kreativnosti/NOVI-SVETSKI-TREND-Muskarci-sa-najkreativnijim-cvetnim-bradama-Kako-vam-se-dopadaju-FOTO.g-1781972.939.html">avion Malezija erlajnsa na letu MH17 iz Amsterdama u Kuala Lumpur u četvrtak se srušio u Ukrajini, pri čemu je smrtno stradalo svih 298 putnika i članova posade. Navodno su ga srušili proruski pobunjenici.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.