DIRLJIVO: Ovo je iskreno i emotivno pismo koje je Nata od srca poslala sestri Kristini!

Emotivno pismo koje je Nataša Bekvalac poslala Kristini tokom njenog učešća u Survajveru, kada su dva meseca bile razdvojene, dizajnerka je rešila da podeli i sa svojim fanovima.

Komentari su očekivano pozitivni, ali su ovakve iskrene emocije mnogima izazvale i suze u očima.

Pismo vam prenosimo u celosti:

22:22 Da li možeš da veruješ? Svaki dan pogledam u sat... 22:22... Sada ti u to vreme pišem... Nikada ti nisam pisala pismo, nikada još nisam mnogo toga, a reći ću ti kad se budeš vratila.

Znaš li kakva smo ekipa? Peca Pereca je toliko dobra i prvih nekoliko dana kada se vratila iz Afrike radila sam ono što smo se dogovorile, ali sam prestala. Neću da joj podvaljujem, postidela me je već nakon prvog puta, pa sam shvatila da je jedino ispravno da joj potpuno iskreno odgovaram na njena vrlo precizna pitanja. Kiko, ona sve razume... Možda bolje od tebe i od mene. Jako je srećna, stalno nasmejana.

Kod nas pada sneg danima, jako je hladno, minus 15... Ćerkusine su svaki dan na sankanju, uživaju. Peci je par dana malo radio nosić, ali je prošlo, sada je zdrava. Ide u školicu i genijalne su zajedno. Znaš, stvarno imamo predivne roditelje. Mama i tata su dobro i stvarno se trude oko Pece... Draž je otišla sa Mišom u Kinu, i svako jutro me budi porukom istog sadržaja: Nano, meni je toliko teško, nedostaje mi Kika. Bože koliko vas volim...
Pre neki dan igrale smo se naravno ZMAJA i Peca mi kaže Znaš li ko je moja mama?, odgovaram joj Nemam pojma, a ona sa sve rukama na boku podignute glave odgovara Pa moja Kika! Ona je najbolja mama, a ti si tetka najbolji zmaj! Bože, kada mi srce nije puklo tada, nikada neće... I da, ovo ti ne predlažem, već saopštavam... Čim se vratiš neću da se odvajamo nikada, ni dana! Živećemo zajedno nas četiri! Kiko one su najbolji deo nas, jednio za šta vredi živeti i umreti...

Ej, je l znaš koliko joj je porasla kosa? Do pola leđa... Onako bujna, na nas...
Budi dobro, budi snažna, mirna i spokojna...
Vole te Peca Pereca, Hana Banana, Mamica, Buca, Draž, Ivo i znaš ko sve još...
Kiko, toliko sam ponosna što sam baš ja tvoja starija sestra...

Volim te 22:22.

pressonline

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.